Hírek
23257 hír az adatbázisban
Hogyan fokozhatjuk a motorikus nyílászárók előnyeit?
Marketinginfo.hu - 2019-07-26 16:41
PR

Sajnos még manapság is azzal a ténnyel lehet szembesülni, hogy az épülettervezők és kivitelezők csak egy-két automata ajtót helyeznek el az épületeken belül, mert úgy gondolják, kevésbé költséghatékonyak.

Erre viszont rá lehet cáfolni néhány ténnyel, mellyel bizonyítható, mennyivel praktikusabb és költséghatékonyabb egy automata ajtó a hagyományos ajtókhoz képest.

Hogyan zajlik a folyamat?

Sokszor lehet látni, hogy eredetileg hagyományos ajtókat építettek be, majd ezt követően látják el automatikával. Melyek azok a fő érvek, amik amellett szólnak, hogy már a kezdetekben is automata ajtót szereltessünk fel?

Higiénikus megoldás

Napjaink higiéniai szokásai merőben mások, mint 100 évvel ezelőtt. A mai környezeti, egészségügyi ártalmak erőteljesebben hatnak, az automata nyílászárók használatával viszont eggyel kevesebb lesz az a felület, ahol érintkezésbe léphetünk a kórokozókkal.

Energiahatékonyabb megoldást jelent

Gondoljon bele, egy nap hányszor jár ki és be az irodája főbejáratán, és abból hányszor fordult elő, hogy nyitva volt az ajtó, nem zárták be az Ön előtt haladók? Előfordult ez már téli időszakban, mikor a levegő hőmérséklete sorra döntötte meg a negatív rekordokat? Ha ennél a példánál maradunk, akkor érdemes számításba venni, mennyi fűtési energia vész kárba, mennyivel terhelik a környezetet, míg ezt az energiát előállították. Ha automatizált ajtókat szereltetünk fel, a befektetés megtérül 3-4 éven belül, hiszen csökkenni fog az épület fűtés vagy hűtés számlája.

Növekszik a komfortérzet

Ha üzlettulajdonosként tekintenek erre a pontra, akkor a vevők kényelme rendkívül fontos. Nem elég csak az árakkal, akciókkal becsalogatni a vásárlókat, éreztessük velük, hogy ez a bolt más. Figyel a kényelmi funkciókra is, például azzal, hogy teli bevásárlótáskákkal a kezükben nem kell még azzal is foglalkozni, hogy nyissák ki az ajtót. Bónuszként elmondható az is, hogy egy szép, mutatós üveges felületen jobban betekintést nyernek az üzletbe, elegáns hatást kelt, ezzel kedvük támad betérni.

Tudja-e az automata ajtó azt, hogy...? IGEN!

Nagyon fontos tisztázni, hogy mindent, amit egy hagyományos ajtó nyújt, azt tudja az automatizált ajtó is! Ha a megrendelőknek lenne valamilyen extra kívánsága, a Record ezeket is meg tudja oldani. Akadálymentesítés során is felhasználható.

Hő- és füstelvezetőt is tartalmazhat, gátolhatja a tűz terjedését

Az utólag kivitelezett hő- és füstelvezető berendezések sokszor a normál ár 1,5-2,5-szeresét is kitehetik. A hő- és füstelvezetés, valamint a tűz terjedésének egyik legjobb módja egy olyan automatizált ajtó használata, melynél a kivitelezés során már gondoltak a probléma megoldására.

Jelenleg nem volt még olyan probléma a Recordnál, amit a kivitelező cég ne tudott volna valamilyen ötletes megoldással áthidalni. Akár egy épület üzemeltetőjeként, akár mint felhasználó nem tud olyan kritériumokat támasztani, amelyet ne tudna teljesíteni egy automata ajtó.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miről ismerhető fel egy luxuskategóriás bejárati ajtó? (x)
  Segítség! Nem tudom bezárni az ajtót! (x)
  A beltéri ajtók esetében is fontos a tervezés! (x)
  Új redőnyt szeretnél? Segítünk még a régit is leszedni! (x)
  A biztonsági ajtók szerepe (x)

További hírek ebben a kategóriában

A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023
Online pr-szótárt jelentetett me...
Az OMV ultragyors elektromosautó...