Tanulmányok, elemzések
1847 anyag az adatbázisban
Bevezető

Kedvelt élelmiszernek számít Magyarországon a hal: tízből heten nyilatkoztak úgy 2007-ben, hogy különösen szívesen fogyasztják e húsféleséget, ám fogyasztása egyelőre elmarad a nemzetközi átlagtól. A GfK Hungária étkezési szokásokat vizsgáló, kétévente készülő tanulmánya szerint halat a lakosság mindössze 17 százaléka fogyaszt legalább hetente egyszer.


Bevezető


NYOMTATÁS       TELJES TANULMÁNY NYOMTATÁSA       KÜLDÉS E-MAILBEN      


Kapcsolódó cikkek:

  A vörös és a fehér hús fogyasztása egyaránt ártalmas a koleszterinszintre

További tanulmányok

Már a cégek fele sem éli meg a 1...
Miként változik az ingatlanpiac?
Csökken a működő cégek száma Mag...
Megtört a cégalapítási lendület




Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...