Tanulmányok, elemzések
1834 anyag az adatbázisban
Bevezető

Kedvelt élelmiszernek számít Magyarországon a hal: tízből heten nyilatkoztak úgy 2007-ben, hogy különösen szívesen fogyasztják e húsféleséget, ám fogyasztása egyelőre elmarad a nemzetközi átlagtól. A GfK Hungária étkezési szokásokat vizsgáló, kétévente készülő tanulmánya szerint halat a lakosság mindössze 17 százaléka fogyaszt legalább hetente egyszer.


Bevezető


NYOMTATÁS       TELJES TANULMÁNY NYOMTATÁSA       KÜLDÉS E-MAILBEN      


Kapcsolódó cikkek:

  A vörös és a fehér hús fogyasztása egyaránt ártalmas a koleszterinszintre

További tanulmányok

e Mit hoz nekünk az 5G?
2019-05-08 10:36
Nők és befektetés Japánban
Műtárgybefektetési indexet indít...
Az IT és a digitális stratégia m...
Az árak jelentősen változtak a l...