Márkatörténet
77 márkatörténet az adatbázisban
Márkatörténet: DEICHMANN
2019-04-14 18:09
Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég mai napig 100 százalékban az alapító család tulajdonában van.

A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben és világszerte 40.000 munkatársat foglalkoztat, 4000 üzletet és 40 online boltot üzemeltet. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Franciaországban, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban.

A csoport ezen kívül jelen van Svájcban (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), Hollandiában és Belgiumban (vanHaren) és az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway). Németországban a Roland SE is a cégcsoporthoz tartozik. A MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában, Svájcban, valamint Lengyelországban. A cégcsoporthoz tartozik a SNIPES csoport is, amelynek üzletei vannak Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban. 2019-ben a tervek szerint a DEICHMANN piacra lép Észtországban és Lettországban. Dubaiban a DEICHMANN egy franchise partnerrel nyit új üzleteket. Ezen kívül a vállalat a T-Mall Global online platformon Kínában is kínálni fog egy válogatást a szortimentjéből.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További márkatörténetek

Kép: FOREO Márkatörténet: Foreo
2023-05-26 09:08
Márkatörténet: Rossmann
Márkatörténet: Caola
Márkatörténet: Avon
Márkatörténet: Michelin
Márkatörténet: Az Arconic-Köfém ...
Márkatörténet: A Coca-Cola legen...