Hírek
23467 hír az adatbázisban
Uniós támogatás a Coca-Cola képzési programjához
Marketinginfo.hu - 2007-05-23 09:35
Egyéb

A 100 milliós projekt egyharmadát vissza nem térítendő pályázati forrásból fedezik. A program így 35 különféle tanfolyam elindítását teszi lehetővé a cégen belül.

Az üdítőgyártó a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség humánerőforrás-fejlesztés céljából kiírt pályázatán szerepelt sikerrel még a tavalyi évben. Az ESZA(Európai Szociális Alap) Kht.-vel megkötött szerződés alapján az Unió 33 millió Ft-os vissza nem térítendő részt vállal a hétszáz dolgozó oktatását, továbbfejlesztését megcélzó programból.

A tanfolyamok a vezetői és informatikai, az idegen nyelvi, valamint az ügyfélszolgálati és technológiai beruházásokhoz kapcsolódó képességek javítását szolgálják. Emellett a cég elindítja az ÉszBontó tehetséggondozó programot, amely a középvezetői utánpótlást biztosító gyakornoki programot egészíti ki.


Bai József, a Coca-Cola Beverages (Magyarország) pénzügyi igazgatója a pályázat sikerét a szervezeti kultúrájuk fejlesztésére és a munkavállalóik továbbképzésére irányuló tevékenységeik Uniós elismeréseként értelmezi.

A Coca-Cola folytatni kívánja a 2008. februárjában záruló képzési programot, a cég ennek érdekében várhatóan újabb európai uniós pályázatokon is megméretteti magát.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mit érdemes tanulni felnőttfejjel? (x)

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...