Hírek
21841 hír az adatbázisban
Afrikában terjeszkedik a Human Telex
Marketinginfo.hu - 2007-04-24 13:39
Egyéb

Két hónappal ezelőtt, Marokkóban alakult meg a Human Telex Maroc SARL, amelyet Orosz Pál, a magyarországi ügyvezető igazgató vezet.

A Human Telex (HTX) az elmúlt két évben több alkalommal is szervezett külföldi eseményeket - ilyen volt például a svédországi Tiesto koncert -, és marokkói egységét is elsősorban eseményszervező részlegére támaszkodva teremtette meg. Az első afrikai cég elindulása után a csoport további terjeszkedést tervez Egyiptomban és Tunéziában.

Az ügynökség nagy lehetőséget lát az afrikai piacon, ahol az eseményszervezés és egyátalán a BTL-szolgáltatások még gyerekcipőben járnak. Az új vállalat irányítását Orosz Pál ügyvezető igazgató látja el, aki egyébként Marokkóban töltötte gyermekkorának meghatározó részét.

A Human Telex Maroc SARL létrehozását egyebek mellett a HTX meglévő üzleti kapcsolatainak bővítése tette lehetővé, így például a Philip Morris afrikai vezetésétől már korábban is érkezett megrendelés az ügynökséghez.

A székhely kiválasztásával kapcsolatban Orosz Pál elmondta: "Néhány évvel ezelőtt új marokkói király került a trónra, aki óriási ütemben elkezdte modernizálni a kiváló földrajzi adottságokkal rendelkező országot. Másrészt sikerült egy marokkói, de Magyarországon élő üzletember személyében olyan partnerre találnunk, aki komoly kapcsolatokkal rendelkezik a marokkói üzleti életben."

Az afrikai iroda egyelőre a magyarországi kollektívára támaszkodva működik majd, de a HTX idővel tervezi, hogy a helyi humán erőforrásra építő ügynökséget hoz létre a magyarországi mintájára.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kreatívigazgatót igazolt a Human Telex Advertising & Event
  Arculatot váltott a Human Telex
  Sikeres a Hajdúsági Magyar Ízek kampánya
  Átalakul a Human Telex

További hírek ebben a kategóriában

sxc Kávé a világűrből
2019-02-01 10:00
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új ...
90 éves az Életműdíj tulajdonosa
A Magyar Posta 100 fős létszámle...
Már négyezer termék rendelkezik ...