Hírek
23416 hír az adatbázisban
Ügynökségek is támogatják az Egészség Hídját
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2006-09-28 10:00
Egyéb

A Lenhardt & Weichinger Communcations és a McCann Erickson Budapest Reklámügynökség is támogatja a mellrák ellen küzdő Egészség Hídja Összefogást.

2006. október 8-án ötödik alkalommal rendezi meg az első hazai PPP program, az Egészség Hídja Összefogás figyelemfelhívó sétáját. A séta előtt már délelőtt 11 órától különböző szűrésekkel, tájékoztató és szórakoztató programokkal várják a rendezők a látogatókat.

A 2002-ben létrehozott Összefogást a kezdetektől fogva támogatja a Lenhardt & Weichinger Communications és a McCann Erickson Budapest Reklámügynökség. A kommunikációs ügynökség koordinálja az Összefogás sajtótevékenységét, és a rendezvények megszervezése mellett a szponzorokkal történő kapcsolattartás is feladataihoz tartozik. A reklámügynökség az Összefogás kreatív munkáinak elvégzésével, marketingkommunikációs tanácsadásával és a kommunikációs anyagok tervezésével és kivitelezésével járul hozzá a programhoz. Mindkét cég jótékonysági alapon végzi munkáját az Összefogás számára.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Egészség Hídja Összefogást segíti a a Pantene Pro-V
  Rózsaszín termékek hónapja
  Stratégiai igazgatót igazolt az LWp

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...