Hírek
21748 hír az adatbázisban
Ken mostantól méltó párja Barbie-nak
BrandRepublic - 2006-02-14 13:26
Design

Megújult külsővel próbálja visszaszerezni élete párját a Mattel híres férfibabája, Ken. A megjelenés frissítésének már épp ideje volt, hiszen Ken két évig nem volt méltó "sztárpárjához", Barbie-hoz.

Ken, a Mattel játékgyár férfibabája Valentin-napon jelenik meg új külsőjével a nyilvánosság előtt. A márka és párja, Barbie újraegyesítése fontos lépés a vállalat számára.

A designváltást egy stylist, Philip Bloch felügyelte, aki szerint Ken megújult férfiként térhet vissza a köztudatba és álmai hölgyének életébe. Az új külső talán legszembetűnőbb változása a hosszabb, hullámos haj (amely jelentős eltérés a még 1961-ben bevezetett, műanyagból öntött, sportos, rövid frizurától). Ken ezenkívül kevésbé lebarnult, és megváltoztak a vonásai is. A trendi férfibaba mostantól két változatban kapható: egyik verziója farmert és fekete bőrdzsekit, valamint nyakláncot visel, míg a másik rövidnadrágban és pólóban, szőke hajjal hódítja meg a közönséget.

Mindeközben Barbie kitartóan küzd, hogy a modernebb babákkal szemben megtartsa kivívott helyét a lányok polcain. A márka olyannyira fontos vállalata számára, hogy a Mattel szerint eladásainak ingadozása a fő oka a cég profitrátája hanyatlásának. A Mattel éppen ezért reméli, hogy Ken újraformálása életet lehel majd Barbie-ba is.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Mattel a játékhamisítók ellen
  Volt rögbijátékosról mintázták az első maori Barbie-babát
  Lekerülhet a boltok polcairól a Frida Kahlót ábrázoló Barbie baba
  A nőnapi új Barbie babák
  Videó a jövő játékairól
  Emberibb külsőt kapott Barbie
  Fiktív jövőképeket ad a Barbie-kkal való játék

További hírek ebben a kategóriában

Budapest Central European Fashio...
A Zewa Designer Pályázat tervei
Elismerték a Rondo-t
Konténerből kialakított dizájnir...