Hírek
22246 hír az adatbázisban
HPS Direct Sales néven van sales divíziót indított a HPS
Marketinginfo.hu - 2005-11-24 09:55
Kereskedelem

HPS Direct Sales néven teherautóról történő, közvetlen bolti értékesítéssel foglalkozó divíziót indított a HPS full service BTL ügynökség.

A HPS Direct Sales első ügyfele a saját kategóriájában piacvezető, "van sales" szervezetét átszervező Győri Keksz Kft. A megállapodással a HPS Direct Sales a Győri Keksz Kft. egyik legnagyobb disztribúciós partnere lett a kis- és közepes méretű független üzletek ellátásában.

A van sales tevékenység lényege, hogy közepes méretű, 0-200 négyzetméter alapterületű, független üzleteknek "házhoz viszik" az árut. Az üzletvezetőnek nem kell elmennie a nagykereskedőhöz, hanem az őt felkereső teherautóról választhat termékeket. A HPS van sales szakemberei segítenek az optimális bolti választék és készlet kialakításában.

A HPS Direct Sales képviselői rendszeresen, "túraszerűen" látogatják az üzleteket, ezen kívül folyamatosan akciós ajánlatokat is biztosítanak a kereskedők számára. A szolgáltatás magában foglalja a bolti eladásnövelő, ún. POS eszközök, pl. displayek kihelyezését is az adott üzletben.

Török Zoltán, a HPS Direct Sales vezetője elmondta, az ország leghatékonyabb direkt értékesítési hálózatának felépítése a céljuk, és több multinacionális céggel folytatnak tárgyalásokat az esetleges együttműködésről. Fontosnak tartja, hogy kiváló minőségű termékek forgalmazásával az ország legkisebb boltjaiba is eljussanak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezetőket igazolt a HPS Group

További hírek ebben a kategóriában

s Elindult a Solinfo webshopja
2020-02-11 09:16
Visszaesett az új gumiabroncsok ...
Értékesítési rekordot könyvelhet...
Nőtt az IKEA forgalma
Megállapodtak a bérfejlesztésről...