Hírek
22673 hír az adatbázisban
Hamarosan nyílik a Material Építő és Design Center
Marketinginfo.hu - 2005-10-27 10:19
Kereskedelem

Október 29-én, szombaton nyitja meg kapuit a Material Építő és Design Center, melyben a bevásárlóközpontok analógiájára az építkezéssel, lakberendezéssel kapcsolatos boltok kapnak helyet.

A budapesti áruház mintájára további nyolc vidéki Material Center nyitását tervezi a beruházó. 2006-ban három helyszínen kezdik meg az építési munkálatokat: Győrben, Szegeden valamint Pécsett. Ezt követően Sopron vagy Szombathely, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Székesfehérvár a kiszemelt helyszín.

A centerben az öt emeleten közel 60 üzlet kapott helyet, köztük olyan hazai és külföldi márkák forgalmazóit is megtalálhatjuk, akik idáig nem voltak jelen a magyar piacon.

Leonhard Boom, a Material Center ügyvezető igazgatója elmondta: "A nyitónapon, 29-én, reggel 10 órától este 20 óráig számos érdekes programmal várjuk látogatóinkat, vásárlóinkat. Többek között megtekinthetik a világhírű designer, Philippe Starck munkáiból rendezett kiállításunkat, melynek keretében egyaránt megtekinthetők a klasszikus Starck-darabok, valamint olyan munkák is, melyeket eddig még nem láthatott a nagyközönség. Bemutatkozik a LiTraCon, fényáteresztő beton, mely Losonczi Áron találmánya. A Center ovális terének főfalán elhelyezett Material Center logó szintén a fiatal tervező munkája."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  4 tipp a környezetbarát építkezéshez (x)
  Új üzletet nyit a JYSK
  Romániában terjeszkedik a magyar lakásdizájn hálózat

További hírek ebben a kategóriában

Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...
Kosárérték - a legszebb szám (x)