Hírek
21841 hír az adatbázisban
Horvátországban terjeszkedik a Human Telex
Marketinginfo.hu - 2005-07-01 09:17
Reklám

Partneri megállapodást kötött a Human Telex és a horvát TFM reklámügynökség. Ennek értelmében a két cég a horvátországi, valamint a volt Jugoszlávia területén közösen nyújt BTL-szolgáltatásokat.

Mindkét ügynökség teljesen hazai tulajdonban található, a TFM elsősorban ATL kampányok készítésével foglalkozik, míg a Human Telex erőssége a BTL. A két cég egy évre szóló affiliate szerződést kötött, amely július elsején lép életbe. Ennek értelmében a Human Telex know how-t és igény esetén humánerőforrást biztosít a horvátországi BTL-projektekhez. A 10 éves múltra visszatekintő TFM vezető szerepet tölt be az adriai országban, ügyfelei között található többek között a Sony és a Playstation, a Podravka, a Saponia háztartási szereket gyártó vállalat, a Diet üdítőjéről ismert Drinkstar és a Galeb fehérnemű-forgalmazó cég.

Tóth Gábor, a Human Telex üzletfejlesztési igazgatója elmondta: "A Human Telex már nem először 'lépi át a határt', hiszen korábban már két komolyabb horvát projektet is bonyolított. Pár évvel ezelőtt a Lucky Strike cigarettamárka megbízásából bonyolított Horvátországban promóciókat, illetve a nevéhez fűződik a Chevrolet horvátországi bevezető partijának megszervezése is. Úgy gondoljuk, hogy a volt Jugoszlávia területén még kevésbé ismert a BTL-eszköztár és azok hatékonysága. Ezért tartjuk ígéretesnek azt, ha a mi know how-nkat egyesítjük a lokális piacot jól ismerő TFM erőivel. A gyakorlati együttműködés keretei majd minden esetben az adott projekttől függnek majd: előfordulhat, hogy egy-egy DM vagy interaktív kampányt teljes egészében Magyarországról vezénylünk majd le, viszont a rendezvényeknél elsősorban az ötleteket és a jól bejáratott mechanizmusokat biztosítjuk partnerünknek, esetleg supervising szolgáltatással kiegészítve."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kreatívigazgatót igazolt a Human Telex Advertising & Event
  Arculatot váltott a Human Telex
  Sikeres a Hajdúsági Magyar Ízek kampánya
  Horvátország a Debenhams új célpontja
  Átalakul a Human Telex

További hírek ebben a kategóriában

Három új termék a Dreher családb...
A Rama Süti Challenge branded co...
Az OTP Ingatlanpont reklámsoroza...
A Café Reklám Zrt. megalapította...