Hírek
23469 hír az adatbázisban
A mindennapok hasznos eszköze: a powerbank (x)
Marketinginfo.hu - 2024-06-28 09:06
Mobilmarketing

Nem is gondolnád, hogy mekkora segítség lehet bizonyos helyzetekben ez a praktikus kütyü. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy bárhol és bármikor lehetőségünk van a különböző mobil eszközök töltésére.

Mindez elektromos hálózati áramforrás nélkül is könnyedén megoldható. Nagy segítség lehet pl. sátortáborban, hosszú utakon vagy repülőúton.

Ha ilyen programokat szervezel, akkor mindenképpen érdemes beszerezni egyet. A SmartDiszkont mobiltelefon-kiegészítői között találsz többféle márkát és teljesítményt, így biztonsággal használhatod bármilyen helyzetben a mobilkészülékedet, nem kell attól tartanod, hogy közben lemerülsz.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

Lehet, hogy csak egy egyszerű dologról van szó, azonban nem árt körülnézni az adott választékban, és mérlegelni a lehetőségeket, hiszen ez egy hosszú távú befektetés.

Az első szempont a kapacitás meghatározása

Választásnál alapvető kérdés, hogy milyen teljesítményű legyen a készülék. Ilyenkor a saját igényeidet vedd figyelembe, ugyanis árban és kapacitásban is óriási különbségek vannak eszköz és eszköz között. A powerbank teljesítményét mAh, vagyis milliamperórában mérik, minél magasabb ez a szám, annál több ideig tudod használni a lemerülés veszélye nélkül. Egy átlagos szerkezet százezer mAh-val rendelkezik, ezzel már többször feltölthető egy normál mobiltelefon.

A következő mérőszám a kimeneti teljesítmény, ezt wattban (W) mérik. A powerbank kimeneti teljesítménye határozza meg, hogy milyen gyorsan tudja tölteni az eszközeidet. Az okostelefonok és tabletek feltöltéséhez érdemes olyan külső energiatárolót választani, amely támogatja a gyorstöltési szabványokat (pl. Quick Charge, USB Power Delivery).

Fontos a portok száma és típusa is

Mielőtt vásárlásra adod a fejed, mindenképp győződj meg arról, hogy a kiválasztott eszköz megfelelően csatlakoztatható-e az általad használni kívánt mobil eszközökkel. A legcélszerűbb olyan külső akkumulátort választani, ami több típusú csatlakozási lehetőségeket is kínál, hiszen elképzelhető, hogy neked is más-más módon kapcsolódnak a berendezéseid.

Mekkora legyen?

Nem elhanyagolható a mérete és a súlya sem, hiszen ha sokat utazol, nem túl praktikus megoldás a nehéz és nagy szerkezet cipelése. Kisebb súlyú és méretű powerbankot könnyebb magaddal vinni, de ezek általában kisebb kapacitással rendelkeznek. Lehetőleg igyekezz olyan darabot választani, amely könnyű szerrel elfér egy kis táskában vagy a zsebben anélkül, hogy megterhelő lenne a súlya.

Végül, de nem utolsósorban az ár

Nem érdemes túl olcsó, ismeretlen márkájú powerbankot vásárolni, mert ezek gyakran nem megbízhatóak, és hamar tönkremehetnek. Ráadásul a biztonsági kritériumoknak sem biztos, hogy megfelelnek, így az eszközeidben is kárt tehetnek.

Bármilyen modellre esik is a választásod, az első és legfontosabb, hogy a saját használati igényeidnek megfelelőt válassz. Vedd figyelembe az ár-érték arányt, hiszen a legolcsóbb nem biztos, hogy a legjobb választás lesz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elektronikai eszközök számtalan feladatra (x)
  A kütyük az idei karácsonyi kívánságlista legtetején
  Túlárazottak a hordható kütyük
  Így okostelefonoznak a magyar hölgyek
  A telefon okosabb, mint mi
  Marketinges linkmustra: kütyüt a karácsonyfa alá
  Utazásra és kütyükre költik a pénzüket az európai döntéshozók

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...