Hírek
23469 hír az adatbázisban
Költséghatékony tárolás palackok segítségével (x)
Marketinginfo.hu - 2024-06-17 09:21
PR

A vállalkozások életében kiemelt szerepet tölt be, hogy a termékeiket milyen módon tudják eljuttatni a vevőik részére.

Rendkívül fontos szemponttá vált, miként lehet ezeket megóvni a szállítás vagy a raktározás közben.

Ezért sem mindegy, milyen típusú és minőségű műanyagot is választunk a termékek kiszereléséhez.

A Micro-Plast 2002 óta foglalkozik műanyag palackok és kupakok gyártásával, s ezen idő alatt szegmensének kiemelkedő szereplőjévé vált Magyarországon.

Ahol a minőség és szakértelem találkozik

A több, mint két évtizedes tapasztalat magas fokú szakértelemmel párosul a műanyag termékek előállítása és forgalmazása terén. Az új üzemcsarnokban a legmodernebb technológiával dolgoznak, melyekhez napelemes technológia is rendelkezésre áll a telephely villamos energia igényét segítve.

Széles termékpaletta

A vállalatnál kapható műanyag palackok közül rendkívül széles választékot találnak meg az ügyfelek különböző méretekben, formákban, így könnyedén megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb terméket a mérethez és töltőanyag fajtájához igazítva.

Lehet szó kisebb vagy nagyobb mennyiségű folyadékok, porok, granulátumok, tabletták tárolásáról, szállításáról egyaránt. Termékeik nagy segítséget nyújtanak a különböző területeken - például ADR besorolás -, felhasználni kívánt anyagok biztonságos anyagmozgatása terén. A termékek kialakítása lehetővé teszi, hogy a kiöntésnél 45 fokban döntve kezd csak kifolyni a bennük lévő folyadék. Így biztosíthatóvá válik a folyadékok egyenletes áramlása. Ez a tulajdonság különösen előnyös a maró hatású, illetve egészségre ártalmas anyagoknál.

A palackok magas ellenálló képessége így széleskörű felhasználásra ad lehetőséget akár az élelmiszeriparban, a gyógyszerészeti vagy vegyipari területen. Többek között növényvédő szerek, diagnosztikai szerek, festékek, autóápolási anyagok, mosószerek, hígítók csomagolására is ajánlottak.

A palackok felhasználás előtti bontatlanságát a garanciazáras kupakjaik, illetve a garanciazár nélküli, de NF tömítéssel ellátott kupakok biztosítják, amelyek indukciós zárást tesznek lehetővé. A kupakok szintén széles szín- és méretválasztékban állnak rendelkezésre.
A polietilén palack ráadásul újrahasznosítható anyaga révén még környezetbarát is, így csökkentve a környezeti terhelést.

A megbízható partner a csomagolóanyag gyártás terén

A Micro-Plast mindenki számára a megbízható partner a műanyag palackok gyártásában. Elkötelezettek ügyfeleik egyedi igényeinek kielégítése iránt, valamint gyártóként a versenyképes árképzés lehetőségét nyújtják.

Egyedi igények felmérésére és a teljes szortiment megtekintéséért látogasson el a honlapjukra és kérje ingyenes szakmai tanácsadásukat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A vonalkódolvasó jellemzői (x)
  A bérraktározás világa (x)
  Szárnyakat kaptak a beruházások

További hírek ebben a kategóriában

A budapesti vakáció alatt fedezd...
Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...