Hírek
23446 hír az adatbázisban
Ha eddig halogattad, most már ne tedd: szerezd be az autóablak sötétítőfóliát! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-05-21 09:36
PR

Amikor tele vannak a hírek azzal, hogy még biztonságosnak hitt környékeken hogyan törik fel sorra az autókat, akkor bizony hamarabb cselekszik az ember.

Mind az autó, mind pedig a benne rejlő holmik hatalmas értéket képviselnek, egy-egy feltörés után az alapvető anyagi kár mellett sokszor eszmei értékek is odavesznek. Gondoljunk csak egy eltulajdonított laptopra, amelyen ott sorakoztak a fontosabbnál fontosabb dokumentumok és fotók.

Ugye, ezek után nem is kérdés, hogy mennyire éri meg az a befeketetés, hogy a Royal Tuning autóablak sötétítőfóliái közül beszerezd a szükséges mennyiséget. Hogy miért is jössz ki anyagilag jól az ügyletből, azt mai cikkünkben részletezni fogjuk.

Óvd értékeidet az avatatlan szemektől!

Hány és hány autófeltörés indult azzal, hogy egy ember gyanútlanul elsétál egy autó mellett, majd akarva-akaratlanul bepillant az utastér ablakain át, és hát elég egy kis rosszindulat, és máris alkalom szüli a tolvajt.

Kiváltképp igaz ez akkor, amikor éjszakára parkolsz le valahol, vagy esetleg olyan kietlen, elhagyatott helyen, ahol a kevésbé jószándékú emberek nyugodtan ügyködhetnek.

Ha viszont sötétítőfóliával látod el az ablakaidat, akkor megakadályozod, hogy avatatlan szemek látóterébe kerüljenek az értékeid. Jóval diszkrétebb lesz így a járgányod, és sokkal nagyobb privát szférát élvezhetsz majd akkor is, amikor utazol. Ugye, mennyire idegesítő, amikor a szomszéd autóból meredten bámulnak rád, miközben a pirosnál dekkolsz?

Kevésbé melegszik fel...

Ezzel együtt még egy hatalmas előny, hogy a sötétítőnek köszönhetően sokkal élhetőbb hőmérsékletet tudsz teremteni a verdádban. Természetesen így sem szabad elkövetni azt a kapitális hibát, hogy zárt ajtókkal és ablakokkal hagysz bent bármilyen élőlényt is a járgányban.

Ha rendeltetésszerűen használod, akkor sokkal hűvösebb hőmérsékletben tudsz majd utazni, illetve a napsugarak sem fogják annyira zavarni a szemedet.

Mindkettő kiváltképp fontos szempont a nyári rekkenő hőség idején, különösen akkor, amikor tényleg sokat kell utaznod akár a munkádból, akár a magánéletedből kifolyólag.

Látod, nem csupán üres tuningról van szó...

Sokan talán eddig nem is látták ezeket a funkciókat a sötétített ablakok mögött, most azonban talán egyértelművé vált, hogy nem csupán úri hóbort, nem üres passzió, sőt még csak nem is a maffiózók vagánykodása rejlik a sötétített üvegek mögött.

Ha tehát igazán biztosra szeretnél menni, és óvni a kemény munkával megszerzett javaidat, akkor mindenképpen légy hajlandó áldozni arra, hogy megveszed a sötétített fóliákat a járgányodra.

Sőt, ennek folyományaként érdemes átnézni az összes többi opciót is, amelyet a Royal Tuning kínál, hiszen az előítétek félresöprése után könnyen lehet, hogy sokkal kényelmesebb, biztonságosabb és élveztesebb utakat tehetsz meg majd a járgányoddal!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szürke autók népszerűbbek, mint a színesek
  A Volkswagen egyelőre nem tervez újabb akkumulátorgyárat
  Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó a CATL és a Xiaomi
  Jelentősen visszaesett a cseh Skoda Auto üzemi nyeresége tavaly
  A Mercedes bővíti modellportfólióját
  Peugeot: a kereslet csökkenése az új kihívás a magyar autópiacon
  Növelte forgalmát és javította az eredményt tavaly a Bosch
  A BMW M GmbH új értékesítési rekorddal zárta jubileumi évét

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Hidraulikatartályok és tartozéka...