Hírek
23441 hír az adatbázisban
Bízd profikra a céged IT üzemeltetését! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-04-18 11:16
Digitális

Mivel a technológiai iparág folyamatosan fejlődik, így a vállalkozásod informatikai rendszerének kezelését külön cégre érdemes bízni.

Olyan cégre, amely által foglalkoztatott szakemberek lépést tartanak az új trendekkel és technológiákkal.

Ennek pedig az IT insfrastruktúra szolgáltatásokkal foglalkozó EuroMacc abszolút megfelel. Az egyik kolléganőjük teljesítette a a vállalati szegmens közkedvelt disztribúciójának, a Red Hat Enterprise Linuxnak a második legmagasabb szintű vizsgáját, amely nemcsak a szakmai tudás mércéjét jelenti, de bizonyítékot is szolgáltat a jelölt kompetenciáiról.

A Red Hat vizsgákról és tanúsítványokról bővebben

A Red Hat vállalat legnépszerűbb tanúsítványai közé tartozik az alapvető rendszeradminisztrációs készségeket bemutató Red Hat Certified System Administrator (RHCSA), a haladó rendszergazdák számára szóló Red Hat Certified Engineer (RHCE), és a Red Hat ökoszisztémában legmagasabb szintű szakértelmet jelölő Red Hat Certified Architect (RHCA).

Az utóbbi megszerzése az egyik leghosszabb folyamat, mivel szükség van hozzá érvényes RHCE minősítésre és további 5, a választott speacializációhoz kapcsoló vizsga letételére. De, ha sikerül, akkor tanusítvány birtokosát és az őt alkalmazó céget széles körben elismerik illetve tiszteletben tartják az IT szektorban.

Nem csupán a tudásbázis szól mellettük


A hatékony IT üzemeltetés egy másik kulcspontja egy jól konfigurált, megfelelően paraméterezett monitoring, amely még azelőtt jelez, hogy a felhasználó szembesülne a hibával. Arról nem is beszélve, hogy kiváló forrást jelent az elemzésekhez is, hiszen a visszanyerhető adatok vizsgálatával számtalan megbújó hibára, fejlesztendő területre, leendő beruházási pontokra lehet rábukkani.

Ennek megvalósításához pedig az EuroMacc munkatársai alapos konzultációt követően a konkrét vállalkozás vagy cég igényeihez mérten javaslatot tesznek a legmegfelelőbb eszközök használatára.

Az ügyfeleket tehát egyáltalán nem hagyják ki a folyamatból, hanem folyamatosan arra törekszenek, hogy megtalálják a legideálisabb megoldást az általuk használt folyamatokhoz és rendszerekhez.

Biztonság és a céges dokumentumok védelme

Akár egy felhő alapú, akár egy helyi rendszerről van szó, az adatok megfelelő mentése kiemelt jelentőséggel bír a vállalkozás zavartalan működésének biztosítása érdekében.

Ezért is szentel kiemelt figyelmet az EuroMacc annak, hogy fejlett jogosultságkezeléssel, illetve vírus- és kémprogramvédelemmel megakadályozza a külső támadásokat. Így abban az esetben, hogy ha netalántán illetéktelenek kezébe kerülne a cég valamely munkaeszköze (okostelefon, tablet, notebook), akkor nem kell attól tartani, hogy a céges adatok is a birtokukba jutnak.

Bízunk abban, hogy a fentebb leírtakkal téged is sikerült meggyőzni arról, hogy igénybe vedd az EuroMacc IT infrastruktúra szolgáltatásait.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Marketing Summit 2023: márkák, üzlet és mesterséges intelligencia
  Korszerű technológiai adomány a jövő digitális egyetemének
  Technológiai fejlesztésbe kezd a pécsi Rovitex
  A Cisco előrejelzése: technológiai trendek a 2020-as évekre
  A Dell Technologies technológiai előrejelzései 2020-ra
  A Deloitte Technology Fast 50
  Az új technológiai beruházás a céges kultúra fejlesztésével együtt lehet sikeres
  A technológiai fejlődés szárnyakat ad az utasszállító drónoknak

További hírek ebben a kategóriában

Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...