Hírek
23416 hír az adatbázisban
Téli bőrápolási tippek férfiaknak (x)
Marketinginfo.hu - 2024-02-21 09:35
Egészségmarketing

A férfiak jelentős hányada sajnos nem fordít kellő mértékű figyelmet a bőrápolásra, esetükben lényegében a borotválkozásra korlátozódik az "arcápolási rutin".

Holott a hideg időszak nemtől függetlenül igénybe veszi a bőrt.

Nem beszélve róla, hogy már maga a borotválkozás is megviselheti, érzékenyebbé teheti az arcbőrt. S ekkor még nem említettük a különféle környezeti hatásokat.

Mit tehetünk a téli zimankó idején?

A BIOLA Webshop férfiaknak szánt termékeivel elejét vehetjük az időjárás okozta bőrpanaszoknak, s ennek a hatékony megelőzésnek köszönhetően a téli sportok is nagyobb örömmel űzhetők. Eredményes, komplex védelmet kell biztosítani kültakarónk számára, ugyanis az UV-sugárzás káros hatásai télen is érvényesülnek, persze ilyenkor az alacsony, csípős hőmérséklet is jócskán feladja a leckét.

Gondoljunk csak bele, hogy egy szeles, 4 fok körüli időben már könnyen fagyási sérüléseket is szenvedhetünk, ráadásul hegyvidéken erősebb az UV-sugárzás is! A védelem érdekében kiváló választásnak bizonyulnak a fényvédő kozmetikumok, melyek alkalmazásával biztonságosan, a bőrünk számára maximális védelmet biztosítva síelhetünk, korcsolyázhatunk, barangolhatunk.

A bőr víztartalmának csökkenéséhez hozzájárulhat a kinti hideg és a benti száraz levegő is, valamint az alacsonyabb páratartalom. Ennek következtében pedig nagyon könnyen kiszáradhat az arcbőr. Azonban egy komplex nappali hidratáló kozmetikummal elejét vehetjük ennek a problémának is.

Természetes bőrápoló készítmények férfiaknak

Amellett, hogy fontos feladatunk a nappali hidratálók, valamint a fényvédő kozmetikumok alkalmazása, nem maradhat el az éjszakai ápoló hatású termékek használata sem, melyekkel segíthetjük a bőr regenerációs folyamatait.

Érdemes már a borotválkozáshoz is olyan készítményeket választani, amelyek természetes, bőrbarát összetevőket tartalmaznak, és mentesek a kockázatos, irritációt kiváltó alkotóktól. A BIOLA termékeivel a borotválkozás is kíméletesebben megoldható, ugyanakkor az azt követő ápolás is könnyen kivitelezhető.

Bármilyen bőrtípus esetén javasolt a Naturissimo Ciprus after shave arctonik, amely gyógynövény-kivonatokkal támogatja a bőrregenerációt, s egyúttal segíti a megfelelő bőrhigiénés állapot fenntartását is.

Ha pedig egy könnyen felszívódó after shave balzsamra vágyunk, remek választás a BIOLA Bio Spice after shave arcápoló. Megnyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, miközben gazdagon táplál, és hidratál.

Bőrkímélő, környezetbarát borotvahab

Jó, ha tudjuk, hogy nemcsak kíméletes opciók állnak rendelkezésünkre, hanem olyan termékek is, amelyek egyúttal hajtógáz mentesek is. Ilyen például a Naturissimo Eukaliptusz-Centella borotvahab.

Láthatjuk, hogy bőven akadnak lehetőségeink, a tudatos döntésekkel pedig a téli zimankó idején is eleget tehetünk a komplex arcápolásnak. Ne várjuk meg az időjárás okozta panaszokat, helyezzük a fókuszba a megelőzést!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A téli bőrápolási rutin legfontosabb lépései (x)
  Használd ki az antioxidáns C-vitamin kedvező hatásait a bőrápolásban is! (x)
  A bőrápolás a férfiak esetében is fontos (x)
  Újabb területen mutat példát az Eucerin
  A koreai weben támad az Estee Lauder
  A Nivea tévéreklámjaira költötték a legtöbbet júliusban

További hírek ebben a kategóriában

Az Egészség Hídja Összefogást se...
Mit tehetünk, ha túl száraz a le...
A Semmelweis Egyetem és a BioTec...
Jóindulatú prosztatamegnagyobbod...