Hírek
23416 hír az adatbázisban
Egyedi ékszer, nem mindennapi érzelmek (x)
Marketinginfo.hu - 2024-02-20 09:31
Design

Ékszert ajándékozni minden esetben jó döntés. A nők többsége hatalmas mosollyal az arcán veszi át a kis dobozt, melyben egy igazán szép gyűrű található.

Ha eldöntötted, hogy gyűrűvel leped meg a számodra fontos személyt vagy felteszed párodnak a nagy kérdést, akkor már csak a tökéletes ékszerre van szükséged.

Az Ékszerpalota szakemberei egyedi ékszer tervezésével és készítésével is foglalkoznak, vagyis, ha a kínálatban nem találsz olyan gyűrűt, mely megfelelne az elképzeléseidnek, akkor készíttesd el! Sokak számára fontos, hogy az ékszer ne legyen mindennapos, hanem valamiképp legyen egyedi, mely csak a szeretett személy ujján található meg, senki másén.

Az Ékszerpalotánál számos egyedi ékszer készült már. Az online felületen érdemes megtekinteni ezeket, mivel ez is sokat segíthet az inspirálódásban. Könnyen lehet, hogy megtetszik egy adott gyűrű, csak valami mégsem az igazi és egy-két változtatást végeznél rajta, hogy valóban olyan legyen, mint amit elképzeltél. Célszerű minél több ékszert megnézni, minél alaposabban tájékozódni, hogy el tudd készíttetni a megálmodott gyűrűt, illetve a szakemberek értsék, mit szeretnél.

A gyűrű, amely most még csak a fejedben létezik

Ha pontosan tudod, hogy egyedi ékszert szeretnél, pontos elképzeléseid vannak, vagy a kínálatból tetszett pár darab, de valahogy mégsem találtad őket az igazinak, akkor célszerű egyedi darabot csináltatni. Az ékszerről való egyeztetés történhet e-mailen vagy személyes konzultáció keretein belül az ékszerüzletben. Minél alaposabban el tudod mondani, hogy mik az elképzeléseid, annál jobb. Mutathatsz, fotókat, saját rajzokat, mintákat. Mindez nagy segítséget jelent, hogy a szakember megismerje a terved és valóra váltsa.

Tervezési folyamat, az álom kezd testet ölteni

A tervezési folyamatot a részletes beszámoló, leírás, képek, fotók, rajzok nagymértékben segítik. A megálmodott ékszer csak akkor lesz olyan, mint ahogy te megtervezted, ha minél pontosabban el tudod mondani a szakembernek, aki a megbeszéltek alapján elkészíti a látványtervet.

Tekintsd meg élőben, mielőtt még valójában elkészülne!

Ha a látványterv elnyeri a tetszésed és zöld utat adsz neki, akkor a szakemberek egy speciális anyagból 3D-s technikával is elkészítik azt. Így a gyártást megelőzően a kezedbe foghatod, megvizsgálhatod és lehetőséged van elmondani, ha valami mégsem tetszik vagy szeretnél némi változtatást a gyűrűn. Ha viszont minden megfelel az elképzeléseidnek, akkor a gyűrű a műhelybe kerül, ahol az ötvösök elkészítik a kész verziót.

Testet ölt az álom

Miután a gyűrű elkészült, kapsz egy értesítést, hogy átveheted vagy futár segítségével elküldik számodra az előzőekben megegyezettek alapján. Az ékszer körülbelül kettő-négy hét alatt készül el, de ez az adott gyűrűtől is függ.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Válassz olyan ékszert, amely garantálja a minőséget is! (x)
  Zero waste ékszerek - ilyen van? (x)
  Az eljegyzési gyűrű kiválasztása (x)
  A jegygyűrű titkai (x)
  Megvásárolták a Tiffany ékszeripari vállalatot
  Mindig a menyasszonyi ruhához válasszunk ékszert!
  Nőtt a Tiffany negyedéves profitja
  Különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció

További hírek ebben a kategóriában

3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...
Ma már nem ciki művirág csokorra...
Lenyűgöző munkahelyi életképeket...