Hírek
23465 hír az adatbázisban
Vörös rózsa Valentin-nap alkalmából a Kinley-től
Marketinginfo.hu - 2024-02-15 12:24
Outdoor/indoor

10 ezer szál vörös rózsát osztottak ki Valentin-napon szerdán, Budapesten. A belvárosban sétáló párok a Kinley jóvoltából ünnepelhették virággal a szerelmesek napját.


A rózsák mellett a járókelők megkóstolhatták az üdítőital márka legújabb vegyes bogyós gyümölcsízű termékét, a Kinley Pink Aromatic Berryt is.

"Mi a Kinleynél hiszünk abban, hogy a magunkra fordított minőségi idő és az apró figyelmességek nagyon fontosak, töltsük azt az időt akár egymagunk, barátokkal vagy éppen a párunkkal. Valentin-napkor ez még kiemeltebb szerepet kap, így szerettünk volna egy kis figyelmességgel meglepni mi is minél több járókelőt, mert ennyit mindenki megérdemel" - mondta Aldrete-Andavölgyi Bianka, a Kinley magyarországi brand managere.

A mai Valentin-nap az ókori római pogány fesztiválból eredhet, ma ismert nevét pedig Szent Bálintról, azaz Szent Valentinról kapta. Abban, hogy február 14-én ma a romantikus szerelmet ünnepeljük, szerepe lehetett az angol irodalom két fontos személyiségének, Geoffrey Chaucernek és William Shakespeare-nek is. A XVIII. század közepére megszokottá vált a barátok és a szerelmesek közötti üzenetküldés és ajándékozás. A Valentin-nap Magyarországon az 1990-es évektől népszerű.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Valentin-napi felmérés a párkapcsolatról
  A Jófogás Valentin-napi felmérése
  Egyre népszerűbb Valentin-napra utazást ajándékozni
  Veszélyesen sokat költenek a fiatalok Valentin-napkor
  Mi legyen a Valentin-napkor keletkező hulladékkal?
  Valentin-napi játékot hirdet a Starbucks
  Új Kinley íz érkezett
  Kesernyés olasz ízek a Kinley-től

További hírek ebben a kategóriában

2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej
Amit az előszoba sugall a lakás ...