Hírek
23446 hír az adatbázisban
Együttműködés a L\'Oréal és a Nestlé között
MTI + Marketinginfo.hu - 2024-01-26 11:32
Egészségmarketing

A hosszú élet kutatásával foglalkozó svájci biotechnológiai vállalat, a Timeline kulcsfontosságú tökebevonási fordulója az iparág globális stratégiai vezetői, többek között a L'Oréal és a Nestlé támogatásával.

Az egészséges öregedést és a hosszú életet támogató innovatív megoldások fejlesztésében élen járó, az emberi egészséggel foglalkozó biotechnológiai vállalat, a Timeline túljegyzés mellett, 56 millió svájci frankos (66 millió USD) Series D tőkebevonási fordulót jelentett be. Ez egy jelentős mérföldkő a vállalat számára, és magában foglalja két globális iparági vezető, a L'Oréal és a Nestlé stratégiai befektetéseit is.

A tőkebevonási fordulót a L'Oréal Groupe stratégiai innovációs kockázati tőkealapja, a BOLD (Business Opportunities for L'Oréal Development) vezette, ami megerősítette a befektetők bizalmát a vállalat védett, az embereket hosszabb és egészségesebb élethez segítő MitopureŸ technológiájában. A több mint 15 évnyi kutatás eredményeire támaszkodó technológia klinikailag bizonyítottan a sejtek élettartamát növeli meg oly módon, hogy helyreállítja és megújítja a sejtek belső erőműveit, a mitokondriumokat. Az optimális mitokondriális működés elengedhetetlen a sejtek energiájának fenntartásához, ami pedig az izomerő kifejtéséhez, az észleléshez, az immunrendszer működéséhez, a bőr vitalitásának megőrzéséhez és más fontos funkciók működéséhez szükséges. Az egészség megőrzéséhez tehát széles körű megközelítést biztosít.

Az iparági vezetők támogatását és az összegyűlt összeget arra fogjuk felhasználni, hogy a Timeline-ból vezető, a hosszú életet támogató, egészségmegőrző márkát építsünk oly módon, hogy a tudományt, a termékeket és a piacokat kiterjesztjük az élelmiszer- és a szépségiparban, valamint az egészségügyi ágazatban.

"Ez a stratégiai együttműködés tükrözi azt az áttörő, többdimenziós megközelítést, amelyről mindig is hittük, hogy szükséges ahhoz, hogy jelentős lépéseket tegyünk a hosszú és egészséges élet megőrzése érdekében" - mondta Patrick Aebischer, a Timeline társalapítója és elnöke.

"Szeretném megköszönni a L'Oréalnak, a Nestlének és régi befektetőinknek, hogy elkötelezettek a legmagasabb szintű tudományban gyökerező, a hosszú életet támogató megoldásaink iránt."

"A hosszú élet alatt azt értjük, hogy tovább élünk egészségesen, és a L'Oréal egy évtizede dolgozik azon, hogy megértse és előre jelezze, mit is jelent ez a szépségápolás szempontjából" - mondta Barbara Lavernos, a L'Oréal kutatásért, innovációért és technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese.

"A hosszú élet a szépség új meghatározása, amely a különböző tudományágak metszéspontjában áll, kezdve a biológiai markerek dekódolásától a külső kitettség elemzéséig. Befektetésünk a Timeline-ba izgalmas, hiszen lehetőséget ad arra, hogy a hosszú élet legfőbb jellemzőit a bőr- és szépségápolásba is átültessük."

"A Nestlé 2019 óta a Timeline befektetője, és még mindig lenyűgöz bennünket ez a csapat. Továbbra is hiszünk abban, hogy egyre több lehetőséget tartogat a Mitopure technológia a táplálkozás terén is, elősegítve az egészséges öregedést" - mondta el Anna Mohl, a Nestlé Health Science, elnök-vezérigazgatója. "Nagyön örülünk annak, hogy a L'Oréal befektetőként és stratégiai partnerként csatlakozott hozzánk, új magasságokba emelve ezt a technológiát és kibővítve
alkalmazási területét."

(Business Wire/OTS)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa
  A rászorulók ellátásáért a Tesco és a Nestlé
  A Nestlé beruház a csomagolási megoldások fejlesztésébe
  A L’Oréal ismét elismerésben részesült
  A bőr pH-értékének mérése L'Oréal-lal
  A L’Oréal ismét a vállalati fenntarthatóság globális vezetője
  L'Oréal és az UNESCO az egészségesebb életért
  A Nestlé és a Starbucks megállapodtak

További hírek ebben a kategóriában

Autista fiatalok támogatására in...
A Mályvavirág Alapítvány és a Bi...
A Decathlon a tavaszi fáradtság ...
Az Egészség Hídja Összefogást se...