Hírek
23465 hír az adatbázisban
Az Óbudai Egyetem lesz az idei EFOTT házigazdája
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2024-01-19 12:24
PR

Az Óbudai Egyetem lesz az idei EFOTT házigazdája - jelentették be a szervezők a legnagyobb hazai felsőoktatási szakkiállításon, az Educatio-n.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. Az idei fesztivál központi gondolata a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása lesz. A Velencei-tó partján olyan magyar sztárokkal találkozhatnak a fiatalok, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.

A 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon jelentette be Dr. Lasztovicza Gábor, az EFOTT Kft. ügyvezetője és Dr. Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese, hogy az Óbudai Egyetem lesz az idei EFOTT házigazdája. Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat.

"Az idei fesztiválon a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása kerül középpontba. Ezek az alapértékek rendkívül fontosak az Óbudai Egyetem számára és biztosak vagyunk abban, hogy a fiatalok számára is nagy jelentőséggel bírnak" - mondta Dr. Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese.

"Az EFOTT és a tulajdonosi jogokat gyakorló HÖOK azon dolgozik, hogy egész évben izgalmas programokat kínáljon és értéket teremtsen a fiatalok számára. Együtt éljük át az összes meghatározó élményt, az egyetemi ponthatárok kihirdetésén át az első, igazi egyetemi életérzést adó rendezvényig, az EFOTT fesztiválig" - hangsúlyozta Dr. Lasztovicza Gábor, az EFOTT Kft. ügyvezetője.

A fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés egyik fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára. Az EFOTT célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során a fesztiválon, amelyen egyre fontosabb a nappali programok szerepe: az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban a felsőoktatás teljes spektruma bemutatkozik. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői mind-mind megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.

Mellettük pedig olyan magyar sztárokkal találkozhatnak idén a fiatalok, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sikeresen zárt az EFOTT
  Munkaerő-toborzó Volánbusz az EFOTT-on
  WWF Nagy Ugrás az EFOTT-on
  Együttműködés az Óbudai Egyetem és a Siemens között
  Versenyképességi tényező a családbarát szellem a munkaerőpiacon
  Kitelepült az EFOTT-ra a Mercedes-Benz Gyár
  A Rossmann Beauty Land következő állomása az EFOTT
  A Vodafone és a Huawei a mérnökképzést támogatja

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...