Hírek
23465 hír az adatbázisban
Találd meg a tökéletes, dekoratív medencefedést! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-01-16 09:48
PR

A süllyesztett kerti medencék nemcsak nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak a meleg napokon, de rendkívül dekoratívak lehetnek, emelhetik a környezet színvonalát, az ingatlan értékét.

Egy kerti medence még napjainkban is luxus, mégis egyre többen vágnak bele a megvalósításba, hiszen egy saját használatú fürdőzési lehetőség aranyat ér a kánikulában. Nem szabad azonban megfeledkezni a fedéséről, ugyanis ennek hiányában a vízkezelés jóval vesződségesebb lesz és többe is kerül, nem beszélve az egyéb hátrányokról.

Többféle típus közül választhatsz, a legteljesebb megoldást az esztétikus és tartós polikarbonát tetők nyújtják. Tudj meg róluk mindent cikkünkből és a Poliking blogjából, hogy megalapozott döntést hozhass!

Élvezd a nyarat egy saját medencében!

Egyre több forró nyári napot kell átvészelni, amikor jól esne strandolni, de napközben a munka nem engedi, este meg már zárva vannak a fürdők. Hétvégén dugó van az odavezető úton, a strandokon tömeg, így olyan megoldásról álmodunk, ahol mindezek kiküszöbölhetők. A puha vagy merevfalú medencék elsőre jó megoldásnak tűnnek, de a használat során, ahogy megismerjük a hátrányaikat, más megoldást keresünk.

Az igazi megoldást, a valódi strandélményt a süllyesztett medencék kínálják, amelyek igazi ékkövei lesznek kertjeinknek, és amelyek sok barátot vonzanak majd. Egy klasszikus medence úszásra is alkalmas, de mókázásra is megfelelő, lehet a partjáról a vízbe ugrálni, a lábunkat a vízbe lógatva napozni. Persze a használat közben felfedezhetjük a hátrányait is, melyek nagy része azonban egy optimális medencetetővel megszüntethető.

Medencefedések minden medencére

A polikarbonát tetők alkalmasak szinte az összes méretű és formájú földbe süllyesztett medence fedésére akár utólag is. A legideálisabb megoldás persze az, ha a medencével egyidőben készül el, így már az első szezonban is tapasztalhatod az előnyeit.

Az eredetileg is látványos medencék az ingatlanok igazi luxus elemeivé válnak a fényűző medencefedések által, de igazán a használók élvezik a hozadékait.

Választhatsz klasszikus íves vagy modern, minimalista környezetbe jobban illő szögletes típust, szimmetrikus vagy aszimmetrikus elrendezésben az igényeid, ízlésed, a hely stílusa alapján. A különféle magasságú tetőformákból pedig aszerint választhatsz, hogy szeretnél-e zárt állapotban tartózkodni alatta, illetve számít-e az a kert, a panoráma látványa szempontjából.

Az előnyök


A tetők vázszerkezete extra erős alumíniumból készül, viharbiztonsági rendszerrel ellátva, és szinte mindegyik változatot kérheted vastagabb, cellás, illetve vékonyabb, víztiszta, tömör polikarbonáttal.

Ha ezt választod, kevesebbet kell majd a vízkezelésre költeni, illetve a karbantartással foglalkozni, ugyanis távol tartja a szennyeződések akár 95%-át, megakadályozza az algásodást.

A polikarbonát átengedi a napsugarakat, így a víz kellemesebb hőmérsékletű lesz és nehezebben hűl ki, vagyis a fürdési szezon hosszabb lehet, továbbá biztonságot nyújt a véletlen vízbe esések ellen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Masszázsmedencével a fájdalmak ellen (x)
  Így történik a gyakorlatban a medencefedés professzionális kivitelezése (x)
  Tippek - Hogyan tartsuk melegen a medence vizét? (x)
  Az Euronics friss felmérése

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...