Hírek
23465 hír az adatbázisban
Új igazgató a Schneider Electric gyöngyösi gyárában
Marketinginfo.hu - 2023-12-21 12:30
Karrier

December elsejével Mitasz Ádám veszi át a Schneider Electric gyöngyösi üzemének vezetését.

Az új gyárigazgató friss diplomásként csatlakozott a vállalathoz és az elmúlt több mint 10 évben folyamatosan haladt előre a ranglétrán.

2023. december elsejével Mitasz Ádámot nevezték ki a Schneider Electric gyöngyösi gyárának élére. Az új igazgató 2012-ben, közvetlenül diplomája megszerzését követően érkezett a társasághoz, kezdetben tervezőmérnökként dolgozott az üzemben. Három évvel később már rábízták a tervezőiroda vezetését, majd 2020-ban, miután kinevezték a gyártási hatékonyságért felelős vezetőnek, tagja lett a gyöngyösi üzem igazgatóságának is. A következő év elején tovább bővültek feladatai, a vevői projektekért felelős műszaki csapat vezetését is rábízták.

Mitasz Ádám átfogó ismeretekkel rendelkezik a Schneider Electric gyöngyösi gyárában készülő Canalis termékről. A Gyöngyösön gyártott áramvezető sínekre hatalmas a kereslet, mivel a kábeles megoldáshoz képest lényegesen gyorsabban telepíthetők velük az ipari berendezések, illetve kedvezőbb ár/érték arányt képviselnek.

"Nagy megtiszteltetés számomra a mostani kinevezés és az én példám is jól mutatja, hogy a Schneider Electricnél valóban nyitva áll a karrierépítés lehetősége a fiatalok számára. Az elmúlt időszakban mintegy 900 millió forint, értékben valósítottunk meg fejlesztéseket a gyöngyösi üzemben, amelyek jó alapot teremtettek ahhoz, hogy a jövőben is dinamikusan fejlődjünk" - mondta el Mitasz Ádám.

A Schneider Electric gyöngyösi gyárának eddigi vezetője, Siliga Tünde új feladatot kapott a vállalatnál, nemzetközi pozícióban folytatja karrierjét.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  2023-ban is folytatja fejlesztéseit Magyarországon a Schneider Electric
  Schneider Electric termelése a Dunavecsén
  A Schneider Electric elismerést kapott
  A Schneider Electric saját programjának keretében képzi a jövő szakembereit
  Újabb elismerést kapott a Schneider Electric
  Az MVM OVIT Zrt. a Schneider Electricet választotta az Év Beszállítójának
  Újra a világ legetikusabb vállalatai között a Schneider Electric
  Vezető szerepben a Schneider Electric

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...