Hírek
23469 hír az adatbázisban
Beteg gyerekek gyógyulására adományozott egymillió forintot a Direct One
Marketinginfo.hu - 2023-12-20 12:55
CSR

Egymillió forintot adományozott daganatos betegségekkel küzdő gyerekek gyógyulására a Direct One tartalomszolgáltató a Csodás Ajándék című karácsonyi kampánya keretében.

A háromhetes kampány célja az volt, hogy a résztvevő véleményvezérek, márkanagykövetek és a kampány által elért közönség egy-egy Direct One ajándékcsomag virtuális kibontásával közösen járuljon hozzá a nemes célhoz.

Ajándékozzunk csodát karácsonyra! Ezzel a felhívással indította útjára a Direct One tartalomszolgáltató Csodás Ajándék című karácsonyi kampányát, amelynek keretében egymillió forintot adományozott a beteg gyerekek gyógyulására. "A karácsony a csodákról szól, amit átélhetünk szeretteink, barátaink körében, egy jó történetben vagy egy jó cselekedetben. Ezért az idei kampánnyal az év végén bemutatott sorozatok megismertetése mellett az volt a fő célunk, hogy egy olyan szervezetet támogassunk, amelyik nap mint nap küzd azért, hogy elhozza a csodát a gyermekek számára. Nagyon bízunk benne, hogy az adomány révén egy csodás ajándékkal tudjuk meglepni a gyerekeket a Gyermekrák Alapítványon keresztül" - mondta el Kasza Orsolya, a Direct One marketingmenedzsere.

A háromhetes kampány során a résztvevők jelképesen, egy-egy Direct One ajándékcsomag virtuális kibontásával tudtak hozzájárulni ahhoz, hogy a Gyermekrák Alapítványnak felajánlott adomány összege elérje az 1 millió forintot "Alapítványunk és az általunk rendszeresen támogatott családok nevében is hálás szívvel köszönjük az adományt, melyből a karácsony közeledtével további támogatásokat biztosítunk a beteg gyermekeknek. Az egymillió forintos felajánlás a legjobbkor érkezett, hiszen a szeretet ünnepén az ajándék öröme felejthetetlen pillanatokat szerez a rákból gyógyuló gyermekek számára, akiknek a karácsonyfa alatt biztosan sikerül elfelejteniük a betegség és a kezelések során átélteket. 25 éves működésünk során végig megerősítést nyert bennünk, hogy a gyermekek boldogságánál csak a beteg gyermekek boldogsága lehet fontosabb." - fogalmazott Balogh Sándor, a Gyermekrák Alapítvány elnöke.

A kampányban - számos véleményvezér mellett - olyan ismert emberek játszottak központi szerepet, mint Dobó Kata színésznő, Szabó Kimmel Tamás színész, Danny Blue mentalista és Szirmai Gergely vlogger. "A karácsonyban mindig is az adás örömét szerettem a legjobban! Látni a boldogságot a másik arcán, amit az odafigyelésünkkel, szeretetünkkel okozunk. Az, hogy a Direct One ilyen csodálatos felajánlást tett a Gyermekrák Alapítványnak, nagyon szívet melengető. Kiemelten fontosnak tartom, hogy az adományozásban, a rászorulók segítésében jó példával járjunk elől mi, akikre sokan figyelnek" - mondta Dobó Kata színésznő, aki reméli, hogy a Direct One által adományozott összeggel hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy az alapítvány révén egy picit szebbé tegyék a beteg gyerekek karácsonyát.

"Általában kisebb csodaként szokták fogadni az emberek a mentalista mutatványaimat, attrakcióimat. De azt gondolom, az igazi csoda az, ha azzal, amit csinálunk, másokon is tudunk segíteni. Különösen igaz ez, ha gyerekekről van szó. Úgyhogy örömmel csatlakoztam a Direct One kampányához és ezáltal hozzá tudtam járulni a jó cél eléréséhez" - fejtette ki véleményét Danny Blue mentalista.

"Édesapaként nekem különösen fontosak a gyerekek, ezért mindig a szívemen viselem az olyan ügyeket, mint ami mellé most a Direct One is odaállt. Nagyon örülök, hogy ilyen sikeres volt a kampány és ennyi embert el tudtunk érni, sőt, közösen támogattunk egy jó ügyet. Remélem, hogy a csodás adomány, ajándék révén szebbé tudjuk tenni a gyerekek karácsonyát." - tett hozzá Szabó Kimmel Tamás színész.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A gyermekrák gyógyszerét kutatja az IBM

További hírek ebben a kategóriában

Licitálás az autizmussal élők me...
Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...