Hírek
23469 hír az adatbázisban
Egy jó tetőcsomagtartóval kibővíthető egy haszonjármű rakodótere (x)
Marketinginfo.hu - 2023-12-19 11:45
PR

Hosszabb tárgyakat, például csöveket, profilokat vagy éppen létrát kell szállítania a munkája során?

Ezek bizony temérdek hasznos teret felemészthetnek egy kisfurgon rakteréből. Nehéz az ilyen holmikat úgy bepakolni, hogy utána maradjon hely másnak is, és a rögzítésük sem könnyű feladat.

Egy jó tetőcsomagtartó rendkívül praktikus a mindennapok során

A fent vázolt problémára megoldást jelenthet, ha a professzionális járműberendezéseket gyártó Sortimo tetőcsomagtartó rendszerét, a TopSystemet használja. Andreas Schwabauer, aki már egy ideje használja, beszámolt róla, mennyire elégedett a termékkel.

Elmondta, hogy a Ford Transitjával gyakran kell hosszú és nehéz tárgyakat szállítania. Példaként felhozta, hogy olykor hat méteres hosszúságú napellenzőt, vagy több mint 100 kilogrammos oszlopokat kell eljuttatnia egyik pontból a másikba. A teraszbefedéshez szükséges komponensek szállítását korábban utánfutóval oldotta meg, ám aki közlekedett már ilyennel, az tudja, hogy mennyire nehézkes vele az élet. Problémás lehet a besorolás, nem beszélve a tolatásról. Ezért döntött úgy, hogy beruház a Sortimo TopSystemre, és nem is bánta meg a döntését.

A TopSystem több, mint egy egyszerű tetőcsomagtartó!

A tetőcsomagtartók alkalmazásától sokan azért tartózkodnak, mert nem érzik ezt a megoldást kellően biztonságosnak. A TopSystem kapcsán viszont nem merülhetnek fel aggályok, hiszen e professzionális berendezés használatával nem jelent kockázatot a rögzítés.

A Sortimo tetőcsomagtartóján rendkívül gyorsan lehet rögzíteni a rakományt, és mindez nem megy a biztonság rovására. A ProSafe rakományrögzítési renszdszer is integrálva lett. Akár még a sérülékeny, bevonatos profilok is úgy szállíthatók ezzel a berendezéssel, hogy nem fognak megkarcolódni, hála az integrált gumibevonatú védőrudaknak.

A rögzítőhevedereket akár egy kézzel is be lehet akasztani. Ennek a megoldásnak hála nagyon egyszerű még a hosszú profilok autóra történő rögzítése is.

A kisteherautóval kompatibilis a TopSystem

A Sortimo TopSystem a furgon típusától függetlenül használható, mivel minden gépkocsihoz stabilan lehet rögzíteni. Legyen szó akár egy kisebb vagy egy nagyobb járműről, és legyen akár normál vagy magas teteje, a TopSystem rugalmasan tud alkalmazkodni az iparos rakomány elhelyezési követelményeihez.

A ProSafe hevederek mellett célszerű rakodógörgőt is vásárolni a TopSystemhez. Egy ilyen kiegészítő azért jó választás, mert sokkal kényelmesebbé válik a be- valamint a lepakolás a csomagtartóra a segítségével.

A karosszéria így nem sérül, köszönhetően annak, hogy a rakomány és a jármű élei között nem alakul ki kontaktus. A Sortimo oldaláról más kiegészítőket is lehet utólag vásárolni, mint például rakományütközőt vagy figyelmeztetőfényt, ezek szintén hasznosak lehetnek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Volkswagen Haszonjárművek 1,8 milliárd eurót fordít fejlesztésre
  A Scania és a Northvolt együttműködik
  A Ford a haszonjármű piac erősödését várja az idén
  Nőtt a haszonjárművek piaca az EU-ban
  Bővül a haszongépjárművek piaca az EU-ban
  Erősítette piaci pozícióját a Skoda

További hírek ebben a kategóriában

A budapesti vakáció alatt fedezd...
Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...