Hírek
23467 hír az adatbázisban
3 trükk, amivel új szintre emelheted az arcápolási rutinodat (x)
Marketinginfo.hu - 2023-12-14 09:16
Egészségmarketing

Mi, nők imádunk bíbelődni a szépségápolással, különféle kencéket próbálgatni, új kozmetikumokat tesztelgetni, és figyelemmel kísérni, melyik milyen eredményeket hoz.

https://webshop.xtremelashes.hu/apolasi-termekek.html

Egy jól felépített rutinnak azonban tudatosnak kell lennie, hogy biztosan azt a törődést nyújtsuk a bőrünknek, amire szüksége van.

Cikkünkben most nem az alapokkal kívánunk foglalkozni, hiszen az például már mindenkinek a kisujjában van, hogy minden reggel kell használni fényvédőt, vagy hogy hidratálókrémet bőrtípus szerint kell választani... ugye? Mi viszont most olyan apró trükköket osztunk meg veled, melyek segítségével "finomhangolhatod" a rutinodat, ezáltal még többet tehetsz a szépségedért.

Tipp: az alább felsorolt kozmetikumokat megtalálod az Xtreme Lashes ápolási termékei között.

Találd meg az optimális sminklemosót!

Az arcápolás egyik legfontosabb alapelve, hogy nem megyünk sminkben aludni... no de az már más kérdés, hogy az eltávolítása vajon megfelelő-e? Egy jó minőségű sminklemosóra tehát mindenképp szükséged lesz, és ennek a készítménynek bizony több feltételnek is meg kell felelnie. Például:
 
  • Alaposan tisztít, eltávolítja még a vízálló sminket is; mindezt viszont úgy, hogy nem kell hozzá szinte ledörzsölnöd a bőrt az arcodról, hanem gyengéd mozdulatok mellett is hatékony.
  • Nem tartalmaz olyan hatóanyagokat, amik irritálnák a bőrödet. Ilyenek lehetnek az alkoholok, a szín- és illatanyagok, melyek sajnos sok termékben megtalálhatóak.
  • Gyengéden tisztít, nincs szárító hatása - ha arcmosás után kellemetlenül húzódik, viszket, netán hámlik is a bőröd, az már rég rossz.
  • Nem csípi a szemet: a szemsmink lemosásakor könnyen előfordulhat, hogy egy kevés lemosó a szemedbe is kerül, ha pedig ennek hatására égő érzés, könnyezés jelentkezik, akkor ideje lecserélni a készítményt.
  • Nem károsítja a műszempillát: ha épített pillasort viselsz, nagyon oda kell figyelned arra, hogy olyan lemosót használj, ami nem oldja a ragasztót.


Ha adhatunk egy ötletet, próbáld ki az Xtreme Lashes Ultra Sensitive MUR lemosóját, ami mindezeknek a kritériumoknak megfelel.

Foglalkozz külön a szemkörnyékeddel!

Az öregedés első látható jelei általában a szem körül megjelenő szarkalábak, ezen a területen ugyanis a bőr sokkal vékonyabb, érzékenyebb és szárazabb, mint az arc egyéb részein.

Ezért már a húszas évek végétől kezdve (de harmincéves kortól mindenképp) használj rendszeresen szemkörnyékápolót, ami segít abban, hogy a bőr minél tovább feszes és fiatalos maradjon. A lifting hatású termékek halványíthatják a ráncokat és simábbá teszik a bőrt.

Ápold a szemöldököd és a szempilládat is!

Még ha tetovált szemöldököt vagy épített pillasort is viselsz, akkor is érdemes foglalkozni a természetes szálakkal is. Használj olyan speciális szérumot, amik serkentik a növekedésüket, erősebbé és dúsabbá teszik őket.

Persze ezek a hatások nem rögtön lesznek láthatóak, de néhány hét alatt már észrevehető lehet a változás.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szérumokkal a hosszan tartó szépségért (x)
  Évente ötmilliárdért küzdünk az öregedés ellen

További hírek ebben a kategóriában

Hétköznapi hősökkel indított nem...
Elindult a csatlakozás a Fuss Fo...
Autista fiatalok támogatására in...
A Mályvavirág Alapítvány és a Bi...