Hírek
23372 hír az adatbázisban
Jelentkezés értékesítői állásokra (x)
Marketinginfo.hu - 2023-11-24 10:20
Karrier

Munkahelyet szeretnénk váltani és új munkakörre is vágyunk? Érdekel bennünket a kereskedelem, de nem tudjuk, hogy pontosan milyen feladatok várnának ránk? Vagy pályakezdőként értékesítési területen helyezkednénk el?

Minden felmerülő kérdésünkre választ adhat egy jól működő állásportál. Nemcsak azért érdemes ezeken a felületeken körülnézni, mert a legfrissebb állások jöhetnek szembe velünk, hanem mert információgyűjtésre is kiválóan alkalmasak.

Ha például dunaújvárosiak vagyunk, és helyben vagy a környéken keresünk munkát, akkor a Dunaújvárosállás adhat támpontot. Nézzünk bele a hirdetésekbe, azonnal látni fogjuk, hogy profilba vág-e az adott állás. Itt a dunaújvárosi kereskedelmi és értékesítési pozíciók sorakoznak: https://dunaujvarosallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites.

Amit az értékesítésről tudni érdemes

Területi vezető, értékesítő, kereskedelmi képviselő, eladó, üzletkötő - és még sorolhatnánk. Nem is gondolnánk első ránézésére mennyi lehetőség rejlik ebben a területben. És hogy milyen feladataink lehetnek? Árajánlat készítése, meglévő és potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartás, szerződéskötések, éves kereskedelmi tervek összeállítása.

Ha mindez tetszik, akkor érdemes az elvárásokkal is tisztában lenni. Az értékesítési tapasztalat és a jogosítvány (esetleg saját gépjármű) előny, a felsőfokú végzettség szintén preferált. Kell, hogy legyenek alapvető számítógépes ismereteink, és ha az adott területhez illeszkedő szakmai jártasságunk is megvan, az a legjobb.

Példaként egy állásportál

Persze az is lehet, hogy látva, mi minden szükséges ahhoz, hogy értékesítők legyünk, más állásokban is gondolkodunk. A Dunaújvárosállás ebben is segítségünkre lesz, hiszen több, mint 20 kategóriában tudunk szűrni az oldalon. Adminisztrációs, pénzügyi, marketing, egészségügyi pozíciók éppúgy előkerülnek itt, mint a vendéglátóipari vagy oktatási lehetőségek.

Az említett oldal egy regionális állásportál tucatnyi munkaajánlattal és álláskeresők számára ingyenes szolgáltatásokkal. A kereséshez nem is kell regisztrálni, de ha pályázni szeretnénk, akkor már érdemes megadni az adatainkat. Itt csatolni tudjuk a CV-t és a motivációs levelet is. De mielőtt jelentkeznénk, egy gyors ellenőrzést mindenképp végezzünk!

A csatolt dokumentumokról

Fussuk át az önéletrajzot, nehogy maradjon benne elírás, helyesírási hiba vagy pontatlan információ. Miket csekkoljunk? Szakmai végzettségeink, tapasztalataink, kvalitásaink, kompetenciáink mindenképp szerepeljenek benne. A motivációs levélben legyen benne a karriercélunk, győzzük meg a leendő munkáltatót, hogy mi vagyunk a legjobbak. Értékesítő pozíciónál különösen jól jöhet egy videós bemutatkozó: eladhatjuk magunkat, ha elég jól csináljuk.

Ezután már tényleg csak meg kell pályázni az állást. A jelentkezést jó esetben viszonylag rövid időn belül követi majd az állásinterjú. Ha minden egybevág, mindenki elégedett lesz, és meg is kaphatjuk az új munkát, de ez már egy következő fejezet.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kérdések az állásinterjún - amikor a jelentkező kérdez
  Álláslehetőségek a szállítás és fuvarozás területén
  Betanított munkák, folyamatosan frissülő álláshirdetések (x)
  Dübörög a munkaerőhiány 2023-ban
  Sok az állásokra jelentkező munkavállaló
  Ha váltani szeretnénk, végezzünk betanított fizikai munkát! (x)
  Miért érdemes az online állásközvetítő portálokat használni?
  Ha fuvarozói állást keresünk, meg is van, hol keressünk! (x)
  Mitől lesz jó egy önéletrajz?

További hírek ebben a kategóriában

Sztaniszláv András lett a világ ...
Új energetikai és közműtanácsadá...
Új igazgató a kecskeméti Mercede...
Új igazgató a budapesti Continen...