Hírek
23465 hír az adatbázisban
Betanított munkák, folyamatosan frissülő álláshirdetések (x)
Marketinginfo.hu - 2023-11-21 09:04
Karrier

Nem könnyű döntés a munkahelyváltás. Az sem egyszerű, ha az első munkahelyünket keressük. De van segítség!

Amikor fixáltuk, mit szeretnénk és hol dolgoznánk szívesen, nézzünk körül állásportálokon! Létezik országos és regionális site is, de nem mindegy, honnan informálódunk!

Épületkarbantartó, takarító, csomagoló-címkéző stb., azaz betanított munkák után érdeklődünk? Esetleg Budaörsön és környékén dolgoznánk? Akkor itt érdemes böngészni: https://budaorsallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka.

Mikor jó egy állásportál?

A fenti példa a Budaörsállás oldaláról azért hasznos, mert egy megbízható állásportálról van szó. Az oldal naprakész, vagyis folyamatosan frissülnek rajta a hirdetések. Emellett szűrni is tudunk a site-on, ami szintén fontos, ha állást keresünk.

Nem kell órákig böngészni, mert a különböző kategóriák szerint gyorsan megtalálhatjuk, amit keresünk. Felhasználóbarát a portál, így hasznos segítség lehet.

Betanított, fizikai munkák között

Ha már tudjuk, hogy betanított munkát keresünk, akkor érdemes tájékozódni a lehetőségek között. Takarító, áru-összekészítő, csomagoló, mosogatónő, segédmunkás, gondnok, gépkezelő: csak néhány tipp, hogy lássuk, milyen szerteágazó ez a terület. Manapság talán ezekben a munkakörökben lehet a legtöbb állást találni, ezért különösen fontos, hogy jó helyen tájékozódjunk!

A keresés menete

Budaörsön és környékén kínál munkalehetőségeket a Budaörsállás, ami egy regionális portál. Ez azt jelenti, hogy nem országosan szemlézi az állásokat, hanem az említett régióban. Álláskeresőként ingyenes számunkra az oldal összes szolgáltatása.

Nemcsak betanított munkásként tudunk elhelyezkedni, ha itt keresünk. A jobb oldali sávban egészségügyi, adminisztrációs, marketing, sőt nyomdaipari munkákra is tudunk szűrni - több mint 20 kategóriában. 200 feletti lehetőséget kínál a portál - ezek mind dátum alapján sorakoztatva kerülnek elénk. Ahhoz, hogy keressünk, még regisztrálni sem kell!

A jelentkezés

Amikor megtaláltuk az állást, akkor már érdemes megadni az adatainkat. Betanított munkásként nem biztos, hogy kérik az önéletrajzunkat, de jó, ha kéznél van! Szerepeltessünk benne minden szakmai végzettségünket, iskolánkat és azt, hogy milyen munkakört pályázunk meg.

Emeljük ki, ha valamilyen nagyobb munkában volt már részünk, ez előny lehet az elbírálás során! Mire kell gondolni? Ha például egy bevásárlóközpont építésében működtünk közre, azt mindenképp írjuk le! De az is előny lehet mondjuk egy takarító állásnál, ha egy emeletes gigaépületet nap mint nap mi tartottunk tisztán. Ha ezek mind szerepelnek az önéletrajzban, jó eséllyel mehetünk is az állásinterjúra!

Ha esetleg nem találunk megfelelő munkát, akkor se keseredjünk el! Inkább járjunk egy lépéssel magunk előtt: iratkozzunk fel az állásértesítőre, és naponta jönnek majd a friss lehetőségek!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kérdések az állásinterjún - amikor a jelentkező kérdez
  Jelentkezés értékesítői állásokra (x)
  Álláshirdetésben nem elég már csak hatalmas bért ígérni
  Miért éri meg álláshirdetési weboldalakon toborozni?
  Hogyan fordítsuk a javunkra az álláshirdetés tartalmi elemeinek ismeretét?
  Mezőgazdasággal és környezetvédelemmel foglalkozó álláshirdetések Pécsett (x)
  Szembeszökő kettősség jellemzi a hazai álláshirdetéseket
  Más IT kompetenciákat keresik leginkább a cégek
  Többen jelentkeznek egy olyan álláshirdetésre, ahol nem titkolják a fizetést
  Nőtt az álláshirdetések száma a második negyedévben

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...