Hírek
23465 hír az adatbázisban
Érdemes-e mosható falfestéket választani? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-10-24 09:31
PR

Sokan megtapasztaltuk már azt a kellemetlen szituációt, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy a nem is olyan régen festett fal bekoszolódott, foltos lett.

Ezt követően pedig az első gondolatunk az volt, hogy "na, kezdődhet elölről a felfordulás, festhetjük újra a falakat!".

Manapság gyakran hallhatunk a mosható falfestékekről, melyek azt ígérik, hogy a rajtuk megjelenő szennyeződéseket könnyen el lehet távolítani róluk. Ennek köszönhetően pedig megúszhatjuk, hogy újra festőecsetet kelljen fogni a kezünkbe.

Ezeket a festékeket megtaláljuk a MesterekFutára beltéri falfestékek kínálatában, ahol többféle színben és kiszerelésben is rendelkezésre állnak. Bármelyiket is választjuk, tökéletes végeredményre számíthatunk, hiszen egytől egyig minőségi, márkás termékek.

De felmerül egy fontos kérdés: vajon tényleg teljesítik azt, amit ígérnek? A mai cikkünkben ennek járunk utána, lássuk!

Mitől koszolódhat be a fal?

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a falak nagyon sok mindentől bekoszolódhatnak. Kezdjük rögtön az előszobával, ahol ha a kabátok odaérnek a falhoz, akkor az gyorsan beszennyeződhet. Ha nem vigyázunk és cipővel a lábunkon hozzáérünk a falhoz, akkor az is garantáltan nyomokat fog hagyni rajta.

És akkor még nem beszéltünk a konyháról, ahol az ételek gyakran landolnak a falon makacs foltokat hagyva, illetve ott van a gyerekszoba is, ahol szinte nap mint nap történnek olyan "balesetek", amik úgy végződnek, hogy filctollnyomok vagy ujjlenyomatok kerülnek a falra.

Ha pedig van egy házi kedvencünk, aki bent él velünk a lakásban, akkor ő is hagyhat olyan nyomokat, amik aztán nem maradnak észrevétlenek.

Miért lehet hasznos a mosható falfesték?

A mosható falfestékekről mindenekelőtt azt kell tudnunk, hogy speciális összetevőket tartalmaznak. Ezek garantálják, hogy mosás vagy óvatos dörzsölés hatására sem jönnek le a fal felületéről, még akkor sem, ha a művelethez nemcsak vizet, hanem tisztítószereket is alkalmazunk. Amennyiben tehát megoldást keresünk a hamar koszossá váló fal problémájára, akkor ezek a termékek lesznek azok!

Milyen hátrányai vannak - ha vannak?

Van egy hátránya is a mosható falfestékeknek. A magas ellenálló képesség szuper, ha épp a lemosását végezzük, viszont akadályt jelenthet, ha le szeretnénk szedni a falról vagy át szeretnénk festeni.

Csak minőségi festékekre érdemes leadni a rendelést!

Az, hogy milyen állapotban vannak a falak, nagymértékben meghatározzák a közérzetünket, hangulatunkat. Éppen ezért, ha azt vesszük észre, hogy a falfelület már koszossá vált - és ez igen hamar bekövetkezhet egy friss festés után -, akkor mindenképpen érdemes időt szakítani az újrafestésre.

Könnyen előfordulhat azonban, hogy a festés messze nem a legkedveltebb elfoglaltságunk, és se időnk, se kedvünk ahhoz, hogy állandóan újrafessük a lakást, ennek anyagi vonzatáról nem is beszélve. Ez esetben remek megoldást jelenthetnek a MesterekFutára webshopjában kapható, magas minőséget képviselő, mosható festékek, ne habozzunk hát használni őket!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lakásfűtő falfestéket fejleszt a Poli-Farbe
  Köztéri akció a Poli-Farbetól

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...