Hírek
23469 hír az adatbázisban
Hogyan szüntessük meg az ételkészítéssel járó szagokat a lakásban? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-10-13 09:25
PR

A finomabbnál finomabb fogások fontos részét képezik mindennapjainknak.

A családi tűzhely azonban nemcsak az ételek elkészítését és a családi élet lényeges momentumát jelenti, hanem azt is, hogy a főzéssel, illetve sütéssel járó illatok is óhatatlanul elárasztják otthonunkat.

Ez egyrészt jó dolog is lehet, hiszen mindenki ismeri a frissen sült sütemény mennyei illatát, ahogy az sem utolsó élmény, amikor már az elkészült ételek illatától összefut a nyál a szánkban. Másrészt azonban egyáltalán nem biztos, hogy ideális, ha egész nap a fogások szagában töltjük a napunkat, nem beszélve arról, ha olajban sütött ételeket készítettünk. Isteni a bundás kenyér illata, na de étkezés után jobb volna megszabadulni tőle, nem igaz? Ha pedig oda is kap valami... Lássuk, hogyan vethetünk véget a kellemetlen szagoknak!

A páraelszívók segítenek!

A Márkabolt.hu AEG páraelszívói között biztosan mindenki rátalál a számára tökéletes modellre. Modern vagy hagyományos, de régi stílusú konyhákba is beszerelhető készülékekről van szó, amelyek eredményesen távolítják el a főzés közben keletkezett illatokat, de az esetleges balesetek miatti szagokat is.

Nézzük meg, miért érdemes éppen az AEG berendezéseinek egyike mellett döntenünk!

Mit várhatunk egy modern páraelszívótól?

Sokan vélik úgy, hogy a páraelszívók túlontúl zajosak, ami kényelmetlenné, sőt, akár kellemetlenné teszi a használatukat. Az AEG készülékei azonban kiküszöbölik ezt a problémát, így szinte teljesen zajtalanul, csendesen képesek megtisztítani a levegőt a konyhában. Ez még abban az esetben is így van, amikor egyszerre többféle étel készül, s így nagyobb kapacitással üzemeltetjük a berendezést. Ha fontos szempont a csendes működés, akkor ezek a páraelszívók megérdemlik a figyelmünket.

Energiatakarékos működés...

Az alacsony energiafogyasztást az AEG készülékeinek esetében a különleges, szénkefét nem használó, inverter motornak köszönhetjük. Még maximum teljesítménnyel működve is akár 40%-kal alacsonyabb lesz így az energiafogyasztás, mint egy hagyományos, régebbi típusú páraelszívó esetén. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a legkisebb fokozattal üzemelve mindössze egyetlen villanykörte energiaigényével kell kalkulálnunk, amire e berendezés működtetéséhez szükség van.

Nézzünk egy konkrét modellt!

Az AEG DIE5960HG készüléke például A energiaosztályba sorolható. Emellett képes arra is, hogy automatikusan üzemeljen, amennyiben Hob2Hood rendszerű AEG főzőlaphoz alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy külön beállítás vagy vezérlés nélkül is teszi a dolgát, hogy mi kényelmesen, kizárólag a főzésre koncentrálhassunk. Igazán jól hangzik, nem igaz?

Ráadásul az esztétikum terén sem lehet okunk a panaszra, hiszen modern vonalvezetéssel és a hozzáillő készülékekkel abszolút egyforma stílusban szerezhetjük be, így tökéletesen passzol majd a konyhába, és szép harmonikus környezetet teremt. A beépített LED világításnak köszönhetően pedig még a konyhapult megvilágítását is kipipálhatjuk.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ipari gáztűzhelyek használata (x)
  Új kollekció az AEG-től
  50 éves az AEG Lavamat
  Golf kupát szponzorál az AEG-Electrolux
  Kis konyhákba tervezett tűzhelyt a Zanussi
  Csendes konyha az AEG-Electroluxtól

További hírek ebben a kategóriában

A budapesti vakáció alatt fedezd...
Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...