Hírek
23469 hír az adatbázisban
Az olló védelme: megérkeztek az ollótokok! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-10-12 11:19
PR

Az ollótok egy olyan kiegészítő, amelyet legtöbb esetben az ollók és más egyéb éles vágóeszközök, mint konyhai kések, művészi vagy fodrászollók biztonságos és rendezett tárolására használnak.

Talán elsőre furcsának tűnhet, hiszen miért lenne egyáltalán szükség egy olyan kellékre, amiben ollót lehet szállítani, de most bemutatjuk, hogy mikor és miért van rá szükség.

Ebben a cikkben az ollótokokról lesz szó részletesebben, eláruljuk, hogy milyen előnyei vannak.

Mikor van szükség erre az eszközre?

Nagyjából négy csoportot különböztethetünk meg, akiknek nagy szükségük lehet egy GroomART ollótokra. Idetartoznak a háziasszonyok, akiknek a konyhai késeit és ollóit biztonságosan kell tárolni a konyhában, így elkerülhetőek a balesetek, valamint megakadályozza, hogy a penge károsodjon. Emellett jó megoldás a fodrászok számára, hiszen a tok segít megőrizni a fodrászollók élességét, védik azt a sérülésektől a tárolás és az utazás során.

Idesorolhatjuk még a művészeket is, akik szintén használnak festőkést, művészi ollót vagy egyéb éles szerszámot. Végül nem mehetünk el szó nélkül a kempingezők és a túrázók mellett sem, hiszen valljuk be, hogy kirándulás során sem szeretne senki sérüléseket szerezni. A táskában tartott kések és ollók veszélyesek lehetnek, így az ollótok megoldást nyújthat a védelemre.

Az ollótokok előnyei

Az egyik legfőbb előnyük egyértelműen a biztonság, hiszen a használatuknak köszönhetően kisebb az esélye annak, hogy sérülést okozunk magunknak, másnak, esetleg kár keletkezne az ollóban.

A pengék élességének megtartása nagyon fontos akkor is, ha azok éppen nincsenek használatban. Az eszköz megakadályozza a károsodást és a más tárgyakkal való érintkezést. Nem beszélve arról, hogy az ollótokok segítenek rendszerezni az éles eszközöket, elkerülni a rendetlenséget és azt, hogy kutatni kelljen utánuk.

Amennyiben például tokba tesszük az ollót és úgy helyezzük azt egy táskába, akkor még az sem fordulhat elő, hogy belenyúlunk és véletlenül pont a szerszám éles részét fogjuk meg. Elkerülhetjük tehát a nem kívánt sérüléseket, vágásokat és egyéb problémákat.

Hogyan érdemes választani?

Miután számtalanféle ollótok létezik, így mindenekelőtt nézzük meg, hogy mekkora méretre van szükség. Olyan tárolót érdemes venni, amely megfelel a saját eszközünknek, hiszen fontos, hogy elég nagy hely legyen benne az ollók és egyéb éles szerszámok számára.

Az anyag kapcsán a legjobb választás kétségkívül a műbőr vagy a valódi bőr, hiszen ezek tartós, elegáns és könnyen tisztítható anyagok. A Razorline prémium cipzáras dupla tok egy műbőr változat, amelyben akár kettő ollót is kényelmesen elhelyezhetünk. Emellett van hely a kiegészítő termékeknek, például olajnak, törlőkendőnek vagy éppen az ujjszűkítőnek.

A cipzár biztosítja a tökéletes zárást, így garantált a szerszám biztonságos tárolása. Mivel oldalra nyílik, így még a külső hatásoktól is remekül véd.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult a beautyApp nevű alkalmazás
  Pop-up fodrászszalont nyitott a Tesco
  A Hajas Szalon beteg gyerekek szüleit segíti
  Ollók limitált kiadásban, jótékony célra
  Referencia fodrászatot nyitott a fővárosban a Schwarzkopf
  Sztárfodrásszal szerződött a Head&Shoulders

További hírek ebben a kategóriában

A budapesti vakáció alatt fedezd...
Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...