Hírek
23446 hír az adatbázisban
Minőségi termékekkel a céges ajándékozás is egyszerűbb (x)
Marketinginfo.hu - 2023-09-14 09:59
Promóció

A promóciós termékek már hosszú évtizedek óta velünk vannak.

Valószínűleg mindenkinek lapul egy-kettő valamelyik szekrényben, vagy van a konyhába egy olyan bögre, amit egy adott eseményen lehetett kapni, vagy egy cég kampányának a része volt. Ma már igazán minőségi termékek közül lehet válogatni a különböző promóciókhoz.

Miért érdemes ajándékokat osztogatni?

A promóciós kampányoknak számtalan célja lehet: felhívni a figyelmet egy új termékre, szolgáltatásra. De ugyanúgy idetartozik a munkatársak, üzleti partnerek munkájának az elismerése, a bizalom növelése. Meglévő ügyfelek is kaphatnak, hogy a lojalitás töretlen legyen. Ezt ma már olyan minőségi termékekkel tehetjük meg, mint amilyenek a Zefi Reklámajándék technológia kategóriájában is található eszközök.

Az ajándékok kiválasztásánál fontos, hogy ne olyanokat válasszunk, amelyek könnyen eltörnek, egyszer használatosak. Ha így tennénk, azzal könnyedén az ellenkező hatást érhetjük el. Például negatív véleménnyel lesznek az ügyfelek a "valódi" termékeinkről, szolgáltatásainkról.

Ezért sem szabad elkapkodni a beszerzést, sőt alaposan meg kell vizsgálni a jelenleg elérhető kínálatot. A piacon több ezer termék közül lehet válogatni, köztük igazán minőségi eszközök és kiegészítők is találhatóak.

Lehet ez akár egy különleges tollszett, egy mutatós megjelenéssel ellátott ing vagy éppen egy kiegészítő az okostelefonhoz, a cél az, hogy olyan ajándékot adjunk, ami egyáltalán nem számít hétköznapinak és kiemelkedik a többi közül. Ezért is fontos irányelv az, hogy a promóciós termék ne csak szimplán jelképes legyen, hanem valóban hasznos is.

Illeszkedhet a cég tevékenységéhez is

A hatalmas kínálat azt is lehetővé teszi, hogy a vállalkozás működéséhez illeszkedő termékeket válogassunk össze az ajándékok közé vagy az ajándékcsomagba. Például az irodák nyugodtan választhatnak irodai eszközöket, írószereket. IT cégeknek tökéletes választás a pendrive vagy más, számítógépes kiegészítő.

Utazási irodák számára pedig ott vannak az utazási, nyaralási termékek, mint amilyen a matrac, strandlabda vagy egy szimpla papucs. Fontos, hogy valóban hasznos legyen, és illeszkedjen az üzenethez, amit közvetíteni akarunk az ügyfelek felé.

Üzleti partnereknek is adhatunk ajándékot

Promóciós termékeket nemcsak ügyfeleknek vagy munkatársaknak adhatunk, de a beszállítóknak, más cégeknek is. Ezzel kifejezhetjük például az együttműködés sikerét, növelhetjük a bizalmat, hogy továbbra is gyümölcsöző legyen a kapcsolat, ami a két vállalkozás között van.

Egy ajándékcsomag akkor is jól jöhet, ha az első tárgyalásra kerül sor egy új üzleti partnerrel. Ezzel máris megtörhetjük a jeget, megtehetjük az első lépést a kézfogás felé, hogy jó hangulatban teljen az egész megbeszélés. Mint látható, a promóciós termékekkel számtalan lehetőség érhető el.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A csökkenő kereslet fokozza a promóciós tevékenységeket
  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  A reklámajándékok így támogatják az online és offline marketing kampányokat
  A Burger King hétvégi promociója
  Stagnál a cégek ajándékozási kedve
  Ingyen repülőjegy új Malév-Citibank hitelkártyához
  Reklámajándék cég nyitott regionális irodát
  Színes Nap promóció a Lasselsberger-Knauftól
  FORMÁban az OPPALA

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...