Hírek
23423 hír az adatbázisban
Hol hasznosítható igazán a ChatGPT? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-09-13 09:35
Digitális

Talán nincs is az országban olyan újságolvasó, aki ne hallott volna még a ChatGPT-ről.

Sokan csak legyintenek, mikor egy újabb hír kerül velük szembe, amely erről a népszerű eszközről szól, mások viszont minden információt azonnal elolvasnak vele kapcsolatban. Maradjunk a középúton! Cikkünkből kiderül, mire érdemes használni a ChatGPT-t egy átlagembernek.

Érdemes-e figyelmet fordítani a ChatGPT-re?

Minden észszerű válasz amellett szól, hogy igen. A ChatGPT ugyanis az OpenAI nevű cég által létrehozott mesterséges intelligencia, mely elsősorban nyelvi modelleken alapul. Most még! Ám a jövőben sokkal többre lesz képes, ezért nem árt vele megismerkedni közelebbről.

Éppen ezzel a céllal indította útnak a ChatGPT tanfolyamot a Tanfolyam.hu oldal, ahol kezdők számára kínálnak rövid, lényegre törő tájékoztatást a napjainkat meghatározó mesterséges intelligencia felhasználási módjairól.

Hogy kinek érdemes elvégeznie ezt a 6 órás képzést? Mindenkinek, aki egy összeszedett, logikus felépítésű, túlzásoktól mentes ismeretanyagra vágyik a ChatGPT használatával kapcsolatban. Olyan átlagembereknek, akik egyelőre még nem tudják, hogyan használhatnák fel munkájuk, hobbijuk során a rendszer előnyeit.

Nagy előny, hogy itt egy kézből megkaphatunk minden hasznos információt. Az online oktatáson minden fontos dolog elhangzik, és otthonunkban, kényelmesen vehetünk részt a tanfolyamon.

Kik használják leginkább a ChatGPT-t?

A ChatGPT nyelvi modelleken alapul, segítséget tud nyújtani minden hozzá fordulónak. Így végeredményben mindenki számára hasznos, aki gyors információt szeretne szerezni egy-egy témával kapcsolatban.

Bonyolultabb kérdések megválaszolására is használható, csak jól kell feltenni a kérdést, egyértelmű utasításokat kell neki adni. Éppen ezért érdemes beiratkozni a tanfolyamra, ahol ezt is megtanítják.

Íme, néhány szakma, amely napjainkban már nem létezhet a ChatGPT áldásos hatásai nélkül:
 
  • Oktató
  • Marketing szakember
  • Újságíró
  • Szövegíró
  • Fordító
  • Informatikus


De diákok is szívesen használják fogalmazásíráshoz, házi feladatok elkészítéséhez. Háziasszonyok remek ötleteket meríthetnek innen akár egy menüsor összeállításához is.

A sort hosszan lehetne sorolni. A ChatGPT-t használhatjuk valójában bármire, ha információra van szükségünk, hiszen az internetes keresőknél gyorsabban, összeszedettebben jeleníti meg mindazt, amit tudni szeretnénk.

Aki most nem lép, lemarad. Most érdemes megtanulni, hogyan kell a ChatGPT-vel kommunikálni, mert amikor újabb fejlesztésre kerül sor, már könnyebben vesszük az akadályokat.

Miért ajánljuk a Tanfolyam.hu képzését?

A Tanfolyam.hu oldalán számos olyan tanfolyam van még, amellyel bővíthetjük tudásunkat, piacképes szakmát szerezhetünk. Az online oktatás elérhető azok számára is, akik nem tudnak a munkahelyükről eljárni egy-egy képzésre, de szeretnének előrelépni a szakmájukban és új ismereteket szerezni.

A ChatGPT tanfolyam is jó lehetőség a fejlődésre, és teljesen kezdők is belevághatnak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Marketing Summit 2023: márkák, üzlet és mesterséges intelligencia
  A fiatalok 40%-a szerint segítené a munkáját a mesterséges intelligencia
  Minden ötödik hazai cég tervezi a mesterséges intelligencia használatát
  Szakemberhiány korlátozza a mesterséges intelligencia terjedését
  A méheket is mesterséges intelligencia figyeli
  Új kihívói vannak az USA-nak az MI területén
  Az ipari gyártók és a mesterséges intelligencia (AI)
  A mesterséges intelligencia garantálja a bevételnövekedést

További hírek ebben a kategóriában

Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...