Hírek
23465 hír az adatbázisban
A műanyag ablak megfizethető! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-09-12 12:56
PR

Számtalan lakás és kertes ház esetében utolsó utáni pillanatban vagyunk, ha megnézzük a jelenlegi ablakokat.

Ha ezek az ablakok több tíz évvel ezelőtt lettek beépítve, akkor a legtöbb esetben már korszerűtlenek és energiapazarlóak. Ha pedig ezek a nyílászárók ráadásul fából készültek, akkor a legtöbb esetben már el vannak vetemedve, huzatosak és pergő festék, kiesett, hiányos gitt jellemzi őket.

Nem szabad tovább várni az ablakcserével, hiszen a korszerű műanyag ablakok megfizethetők, sőt, további előnyökkel is rendelkeznek!

Miért pont a műanyag?

A műanyag nyílászárók számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ezért a Zsola Ablak Kft. a műanyag ablak beépítését ajánlja minden megrendelő számára. A fa egy élő anyag, ezért sajnos egy idő után vetemedik, csavarodik, így az illeszkedése nem lesz tökéletes, nagyobb nedvességtartalmú időben megduzzadhat, valamint folyamatos karbantartásra szorul, hiszen évente festeni vagy lazúrozni szükséges. A penészgomba is könnyebben megtelepszik rajta, ezért nem csoda, hogy sokan a műanyag ablak mellett teszik le a voksukat.

A műanyag ablakok előnyei

A műanyag nyílászárók gyakorlatilag gondozásmentesek. Nem kell őket festeni, mázolni, csupán a tisztántartás miatt időnként át kell törölni mosószeres ronggyal. A gumiszigetelése is időtálló, nem fog kiesni, valamint a műanyag ellenáll az esőnek, hónak, viharnak és az UV-sugárzásnak is.

A mai modern műanyag nyílászárók olyan hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a szigorú előírásoknak, ezáltal ugyanazzal a fűtési energiával magasabb hőmérsékletet tudunk elérni, illetve ugyanahhoz a hőmérséklethez kevesebb energiára lesz szükségünk. Mindezt a légkamrák, valamint a hőszigetelt üvegek segítségével érik el. A hangszigetelésre is igaz mindez, ha becsukunk egy műanyag ablakot, akkor a lakásban azonnal csend lesz, így nyugodtabban lehet pihenni és kikapcsolódni.

Szóljunk az árakról is!

A piacon nagyon sok márkával találkozunk, ezeknek az árai is különbözőek, azonban nem akkora nagy a különbség, így, ha már befektetünk, akkor válasszunk márkás ablakot, amire akár gyártói garanciát is kaphatunk. Ha az árakról érdeklődünk, akkor meg kell adnunk az ablakok vagy az ajtók, erkélyajtók méretét, valamint azt, hogy csupán a nyílászárókat szeretnénk megrendelni, vagy a komplett beépítésre is igényünk van.

Ha beépítéssel együtt szeretnénk az új ablakokat, akkor válasszunk olyan ablakos vállalkozást, aki a csere végeztével az ablak körüli kisebb kőműves munkát is elvégzi, így az ablakcsere után tiszta és helyreállított állapotokat kaphatunk.

A márkákról

Tény, hogy ha Rehau, Kömmerling, Iglo, Aluplast, Shüco, Spectus vagy Avantgarde márkák közül választunk, akkor nem fogunk mellélőni, hiszen ezek Európa vezető ablakmárkái, ráadásul megfizethetők.

Nem kell megijedni, ha ablakcserére van szükség, azonban mindig érdemes a műanyag változatot választani, mégpedig olyan márkától, ami ismert és elismert a piacon. Emellett a kivitelező megválasztásánál is legyen mindig körültekintő!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan csökkenti a műanyag ablak a zajszintet? (x)
  Az Inoutic mostantól Deceuninck
  Sportklubokat támogat a VELUX
  Kézilabdát támogat a VELUX
  Rendhagyó ablakcsere
  Kereskedői hűségprogram a Veluxtól

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...