Hírek
23430 hír az adatbázisban
Digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2023-08-29 10:09
Digitális

Vadonatúj, digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu. Magyarország egyik vezető fintech vállalata a vállalkozók pénzügyi adminisztrációs problémáira kíván megoldást nyújtani.

A Payee csapatával közösen kifejlesztett szolgáltatás több lépcsőben, jogi segítséget is nyújtva kezdeményezi a lejárt követelések kifizetését.

A globális gazdasági nehézségek időszakában egyre több vállalkozó szembesül azzal, hogy partnerei nem, vagy csak jelentős késedelemmel fizetik ki a számláikat. Magyarországon évente közel félmillió követeléskezelési ügy jut el jogi szakaszba. "Amikor elkezdtünk gondolkodni az új szolgáltatásunkon, akkor már nem egy távoli, bizonytalan negatív jóslat volt, hogy egy nehezebb gazdasági időszak köszönt a vállalkozásokra. A számítások sajnos bejöttek" - mondta el Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezető igazgatója.

A piacvezető fintech vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy digitális megoldásaival időt és pénzt takarítson meg közel 700 ezer ügyfele számára. Az ügyvédi és a jogi követeléskezelés megoldásokhoz hasonlóan a közelmúltban elindított digitális faktoring szolgáltatás is arra hivatott, hogy a vállalkozók minél nagyobb anyagi biztonságban tudhassák magukat. "Ha segítünk a számla kiállításában, akkor segítsünk abban is, hogy az ügyfeleink a számlájuk ellenértékét megkapják. Az új szolgáltatás a fizetési felszólítástól szükség esetén a végrehajtásig kíséri el a vállalkozókat" - nyilatkozta Ángyán Balázs.

A Számlázz.hu úgy szeretné támogatni a követeléskezelést, hogy közben a lehető legkevesebb stressznek tegye ki az ügyfeleit. "Sokak számára feszültséget jelent a helyzet kezelése, az adós felszólítása, majd a jogi lehetőségek feltérképezése, ügyvéd keresése. A Payee-vel közösen, fél év alatt kifejlesztett rendszer egyetlen gombnyomással útjára indítja a folyamatot. Ennek első lépcsője egy udvarias fizetési felszólítás, majd az ügyvédi levél, végül pedig a fizetési meghagyás, illetve annak végrehajtása lesz. Az ügyfélnek egyetlen percet sem kell ügyvédi irodában töltenie" - mondta el Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője.

Augusztustól az évi több mint 100 millió számlát kezelő, idén 18 éves Számlázz.hu minden ügyfele hozzáférhet az új szolgáltatáshoz, amely alapjaiban változtathatja meg a követeléskezelés intézését Magyarországon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Követeléskezelés okosan, elektronikusan (x)
  A fiatalok 79 százaléka tart attól, hogy nem keres majd eleget céljai megvalósításához
  A vásárlók 85 százaléka él az akciókkal
  A cégek piaci értékét is meghatározhatja kultúrájuk
  A pénzügyi likviditás fogalma, illetve jelentése
  A K&H a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója
  Mit érdemes tudni az állampapírokról?
  Nőtt a pénzügyi területen dolgozók bére
  Dominál a pénzügyi szektor a márkaépítésben

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...