Hírek
23465 hír az adatbázisban
Ezért érdemes etetőhajót vásárolni (x)
Marketinginfo.hu - 2023-08-18 09:07
PR

Akár kezdő, akár már egy kicsit tapasztaltabb horgász vagy, sokkal többet hozhatsz ki a pecázásból, ha beszerzel egy etetőhajót.

Egy távvezérlésű eszközzel könnyebb precíz etetéseket végrehajtani, így végül rövid idő alatt több és nagyobb halat fogsz tudni kifogni.

Kényelmesebbé válhat a horgászás

Sok múlik azon a pecázás sikerességét illetően, hogy miként, milyen módszerrel történik a beetetés. Etetőhajó segítségével precízen az előre meghatározott zónába lehet juttatni a csalétket.

Ha etetőhajó vásárlásán gondolkozol, akkor érdemes szétnézned a Baitboat.hu webáruházában, ahol a különféle típusok közül biztosan meg fogod találni azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek.

Ezek az eszközök a felcsalizott szerelék behúzására is alkalmasak. Ha tehát beszerzel egy ilyen hajót, akkor a jövőben biztosan nem kell majd azon aggodalmaskodnod, hogy milyen pontosak lesznek a távoli dobások.

Ezt kell tudni az etetőhajókról

A fenti webshopban kapható etetőhajók akár 1,5 kg etetőanyag szállítására is alkalmasak. Ha a szerelék egy megpakolt etetőkosárral kerül a tárolóba, akkor biztos, hogy akkor is benne fog maradni az ürítés időpontjáig, ha erősebben fúj a szél.

A modern etetőhajókat ugyanis akkor is vízre lehet bocsátani, ha szeles az idő, és vannak kisebb hullámok. Persze orkán erejű viharban azért nem érdemes kockáztatni, de nem kell szélcsendnek lenni ahhoz, hogy bátran be lehessen vetni ezt a modern eszközt. Ha egy kissé bizonytalan az időjárás, akkor a legjobb, ha az ember a part közelében kipróbálja, hogy mennyire stabil a hajó, és csak azt követően küldi messzebbre, ha kiderült, hogy nem lehet gond.

Néhány szó az etetőhajók láthatóságáról, biztonságáról és üzemidejéről

A legtöbb etetőhajó elején két fehér fény található, hátul pedig két kék színű izzó van rajtuk. Így még sötétben is könnyen meg lehet állapítani, hogy éppen merre jár az eszköz. A dupla motoros eszközök irányítása nagyon egyszerű, és kis fordulókörrel képesek az irányváltásra.

A hajócsavarokat azért látják el védőburkolatokkal, hogy ne tudjon feltekeredni rájuk a hínár vagy más vízi növények. A motor és az akkumulátor vízálló kialakítással rendelkezik, így nem kell tartani attól, hogy beáznának.

Egy átlagosnak tekinthető etetőhajó akkumulátora 2-12 órás üzemidőt tesz lehetővé. Az időintervallum azért ilyen tág, mivel sok múlik azon, hogy milyen gyakran és milyen távolságokra küldi be valaki a hajót. Ha ez nem volna elég, akkor érdemes pótakkumulátort vásárolni, amivel növelhető az etetőhajó üzemideje.

Extra funkciók

A tempomattal rendelkező hajók esetében be lehet állítani fixre az irány mellett a sebességet is. Ennek elsősorban nagyobb távú etetés vagy behúzás esetén van jelentősége.

A GPS navigációval rendelkező etetőhajókkal akár négy különböző pontot is be lehet etetni, és ehhez nem is kell irányítani a hajót. Az ilyen készülékek navigációja nagyon pontos, két méteres pontossággal lehet a csalétket a kijelölt területre juttatni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan lesz sikeres a pergetés wobblerek használatával? (x)
  Kiugró siker a kártyás fizetés a balatoni hajókon
  Országos útra indul a Lajta Monitor Múzeumhajó
  Iroda a hajózási konténerekből
  Hajómotoros üzletág a Suzuki-nél
  Balatoni borok a balatoni hajókon

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...