Hírek
23360 hír az adatbázisban
Itt a megoldás, ha megbízható kamerát szeretne! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-08-16 11:52
PR

Mindenki azon márkákat keresi, melyek a kiváló minőségük miatt nagy népszerűségre tettek szert a felhasználók körében.

Amennyiben Ön is olyan eszközökre tart igényt, amelyekben garantáltan megbízhat, érdemes végigolvasni az alábbi cikket.

Egy kameramárka, ami magában hordozza a tudást és a megbízhatóságot

A Riasztobolt.hu kínálatában kapható PROVISION kamerák gyártója az az izraeli multinacionális vállalat, amit 2007-ben alapítottak. Céljuk az volt, hogy minél jobban kielégítsék a középkategóriás CCTV-piac igényeit, és mindezt a lehető legmagasabb minőségű termékekkel tegyék.

A biztonságtechnika magas színvonalú fejlesztése Izraelben nagyon szükségszerűvé vált, hiszen az ország a terrorizmus fenyegetésének folyamatosan ki volt téve. Emiatt azon izraeli cégek, amelyek biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkoznak, olyan speciális területeken kezdtek el működni, mint például a vészhelyzetek kezelése. Foglalkoznak kiberbiztonsággal, hírszerzéssel, a kritikus infrastruktúra védelmével, sőt, akár okos városok kialakításával. A PROVISION-ISR cég emiatt az egyre magasabb színvonalú fejlesztéseivel a CCTV megoldásokra specializálódott.

Provision kamera sorozatok

A PROVISION-ISR főként kamerasorozatokat gyárt, amelyeket pontosan arra terveztek, hogy a telepítőket segítsék a felmerülő igények kielégítésében, akár egy típuson belül is. Így a szakemberek mindig olyan megoldást tudnak választani az ügyfeleik számára, ami az egyedi elvárásaiknak megfelel.

Nem mást vállaltak magukra, mint azt, hogy bármilyen igényt ki tudjanak elégíteni. Megoldásokat nyújtanak azoknak, akik professzionális CCTV-megoldásokat keresnek, azoknak, akik a legjobb képminőségben hisznek, és azoknak is, akik a legjobb ár-érték arányú termékeket szeretnék megtalálni.

Intuitív és egyszerű minden alkalmazás és szoftver

A fent említett vállalat filozófiája más cégeknek is követendő példa lehetne: a gyártó szerint ugyanis attól, hogy valami professzionális még nem kell, hogy bonyolult legyen.

Ez a magyarázata annak, hogy az izraeli mérnökök a fejlesztés során a korszerű szoftveres megoldásokat és a felhasználói felületeket egyszerűnek, ugyanakkor mégis innovatívnak tervezik meg.

Nyomonkövetik a legújabb technológiákat

Hatalmas előnyt jelent, hogy a brand szoftverfejlesztői folyamatosan figyelemmel kísérik a technológiai fejlesztéseket. A szoftvereikkel és az applikációikkal a legújabb trendeket követik, valamint a technológia piacán bekövetkező változásokra is ügyelnek. Ennek köszönhetően mindig friss és fiatalos változtatásokat hoznak létre, mind a virtuális valóság, mind a játékok és a közösségi média megosztási felületeken is.

A Provision termékek széleskörű kínálatában megtalálhatóak a kameraszettek, a testhőmérséklet-arc-maszk ellenőrző és beléptető terminálok, digitális monitorok, dómkamerák, csőkamerák, IP kamerák, kültéri infrás mozgatható csőkamerák és digitális IP képrögzítők.

Válassza Ön is a megbízhatóságot, válassza a Provision termékeket!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az autó feketedoboza, menetrögzítő kamera személyében (x)
  Kaputelefon videós megoldással
  A biztonsági ajtók szerepe (x)

További hírek ebben a kategóriában

Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...
Együttműködési megállapodást köt...