Hírek
23360 hír az adatbázisban
Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
Marketinginfo.hu - 2023-08-16 09:34
PR

A férfiak részére nem könnyű ajándékot választani. A legtöbben letudják ezt valamilyen finom itallal, esetleg egy kozmetikummal, férjek esetében pedig a zokni-alsónadrág-pizsama hódít.

Valljuk be, ezek az ajándékok nem annyira örömteliek a megajándékozott számára, ha pedig nincs az illetőnek valamilyen különleges, egyedi hobbija, amely meghatározhatja a vásárlandó meglepetések körét, akkor segítünk!

Hogyan tudsz olyan ruhadarabot vásárolni, ami tökéletes lesz?

A férfiak számára az ing egy mindennap hordható praktikus, mutatós, nélkülözhetetlen ruhadarab. A méretes ing ajándékdoboz azonban többet tud, mint egy egyszerű ruha! A The Suit Company szabászat Budapest V. kerületében olyan ajándékötlettel állt elő, ami minden férfi szívét meg fogja dobogtatni.

Az ajándék lényege, hogy a megajándékozott maga választhatja ki az új ing anyagát, szabását, amit a szabó fog elkészíteni a számára. Ezáltal nemcsak, hogy garantált a tökéletes illeszkedés, de egy élményajándék is lesz a számára.

A szabónál töltött idő különleges!

A szabóság atmoszférája minden betérőt megérint. A rengeteg kiváló minőségű szövet látványa és illata, az egyedi bánásmód, az odafigyelés, a válogatás öröme olyan páratlan élményt nyújt a megajándékozottnak, amit biztosan nem fog elfelejteni soha. És ha ezt neked köszönheti, akkor mindig emlékezni fog rá, hogy milyen egyedülálló és testreszabott meglepetésben részesítetted.

Ingből soha nem elég!

Az ing minden nap hordható, télen-nyáron, hétköznap és elegáns alkalmakra, ezért számtalan színben és mintában kell rendelkezésre állnia a férfi ruhásszekrényében. Plusz egy ing mindig jöhet, és ha ez ráadásul egy testreszabott, magas minőségű darab, akkor biztos, hogy kedvenccé fog válni.

Ha nehéz a választás, akkor egy klasszikus fehér inget ajánlunk, ez ugyanis egyaránt viselhető a mindennapokban egy farmerrel és egy tárgyaláson öltönnyel is.

Hogyan működik az ing ajándékdoboz?

Az ünnepeltnek egy elegáns ajándékdobozt adsz át, amiben benne van az ajándékutalvány, egy kis anyagminta, valamint személyes üzenetedet. A megajándékozott ezután időpontot foglal a szabónál, ahol szabadon kiválaszthatja az anyagot minőségi szövetekből, valamint megbeszélik a stílust, majd leveszik a méreteket. Bármilyen szövetet, szabást, gombot, cérnát választhat, semmiért nem kell fizetnie, hiszen az ajándékdoboz ára mindezt tartalmazza.

Mik a méretes ing ajándékdoboz előnyei?
 
  • Praktikus ruhadarabot kap a férfi, amire biztosan szüksége van.
  • Mivel az ünnepelt maga választhatja ki az anyagot és a stílust, ezért tetszeni fog neki az ing.
  • Tökéletesen áll rajta, mert méretre készült.
  • Élményajándékként is megállja a helyét.
  • Ha mégsem inget szeretne az ünnepelt, hanem esetleg egy sportzakót vagy egy öltönyt, akkor beszámíttathatja az árát.
  • Bármilyen anyagot, mintát, szabást lehet választani, ez nem jelent plusz költséget.


Ha egy innovatív ajándékötletre vágysz, ami túllép a hétköznapi sémákon, akkor adj ruhakészítési-élményt a férfinak és lepd meg egy különleges termékkel!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Minőségi termékekkel a céges ajándékozás is egyszerűbb (x)
  Egyre népszerűbb Valentin-napra utazást ajándékozni
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Céges karácsonyi ajándékok a hatékony márkaépítéshez (x)
  Ha nincs ajándékötleted, mit szólsz egy hímzett táskához? (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Az igazán különleges ajándék (x)
  Minek örülünk a születésnapunkon?

További hírek ebben a kategóriában

Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...
Együttműködési megállapodást köt...