Hírek
23437 hír az adatbázisban
Egyesült a két svéd outdoor márka
Marketinginfo.hu - 2023-07-25 11:32
Outdoor/indoor

A főzőberendezéseket gyártó svéd Primus mostantól a Silva márkacsalád tagja, az újonnan létrehozott Primus-Silva Sweden AB vállalat keretében.

A Primus és a Silva is független márkák maradnak, saját termékeikre és vásárlóikra összpontosítva. A 130 éves múltra visszatekintő Primus továbbra is azért dolgozik, hogy a legmagasabb minőségű outdoor főzők fejlesztésével és gyártásával tegye teljessé világszerte a természetjárók túraélményét.

"Nagyon izgatottak vagyunk a Silvával közösen megkezdett együttműködésünk miatt, amelynek köszönhetően a Primus márka tovább erősödhet, továbbá új területeken dolgozhatunk együtt, tapasztalataink egyesítésével. A Silva szakértelmére építve a Primus tovább tudja fejleszteni termékeit és szolgáltatásait" - mondta Manuel Dürmoser, a Primus-Silva termékfejlesztési vezetője.

A szintén az outdoor műszaki termék-szegmensben érdekelt Silvával egyesülve, a Primus a jövőben jelentős növekedési és fejlődési potenciálra számít. A Primus-Silva az outdoor termékekre és műszaki berendezésekre helyezi a fókuszt, folytatva ezzel a Primus márka 130 éves örökségének magas szintű továbbvitelét.

"A Silva csapata nagy örömmel fogadta családjában az új márkát. A természetjárók világszerte kedvelt főzési megoldásaival, az outdoor iparágban betöltött vezető szerepével és a közös svéd örökségünkkel számunkra a Primus tökéletes partner" - mondta Richard Jägrud, a Primus-Silva vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MINI és a Mountex együttműködik
  Az Audi és a BMW egy óriásplakát háborút folytatnak
  Outdoor kampány a LEGO-tól
  Rendhagyó outdoor hirdetés a Mercedes-Benztől
  Szárnyal a brit outdoor reklámpiac
  Közös kollekciót vezet be a Columbia és a Man Utd
  Hatezer tasak tea, mint outdoor reklámeszköz
  Összevont AR - outdoor kampány a véradásért

További hírek ebben a kategóriában

2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej
Amit az előszoba sugall a lakás ...