Hírek
23270 hír az adatbázisban
Kacérkodsz a beltéri kannabisztermesztéssel? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-07-17 10:29
PR

Azok, akik olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy az országukban nem törvénybe ütköző a kannabisz otthoni termesztése, minden bizonnyal nagy izgalommal vágnak bele a kalandba.

Bár elsőre talán azt gondolnád, hogy könnyű lehet kannabiszt termeszteni, a valóság teljesen más képet mutat.

A kender ugyanis egy rendkívül érzékeny és igényes növény, amelyet még beltéri, mesterséges körülmények között is hatalmas erőfeszítések és odafigyelés árán lehet csak sikerrel termeszteni. A feladat nehéz, ámde nem lehetetlen. Főként akkor nem, ha elolvasod mai írásunkat!

Minden a megfelelő magnál kezdődik!

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy minden a mag kiválasztásával kezdődik. Ha megnézed a Growisland kínálatában kapható magokat, akkor látni fogod, hogy már a legelső pillanattól kezdve lehetőséged van minél többet megtenni azért, hogy valóban célt érj.

Így többek között az alábbi magok közül válogathatsz:
 
  • Az automatizált magokkal a legkönnyebb bánni, hiszen nem sok igényük van. Saját maguktól nőnek és hoznak viszonylag gyorsan virágot még nehéz körülmények között is. Így a szívósságáról ismert magokat akár kezdőknek is bátran ajánljuk.
  • Ha pedig biztosra szeretnél menni, hogy csak virágos terméseket hoz majd a növényed, akkor a feminizált magokat kell választanod. Ezek esetében ugyanis biztos lehetsz abban, hogy csak virágzó növényeket ültetsz, vagyis szép hozammal számolhatsz a virágzási időszak végén.


Természetesen számtalan tudnivaló van még a magok kiválasztásával és a csíráztatással kapcsolatban is, így mindenképpen utánajárást igényel még a részedről, ha szeretnél belevágni ebbe a kalandba!

Elő a termesztősátorral!

Roppant fontos, hogy minden körülményt megfelelő módon biztosítani tudj a növényeid számára. Bár nem kültéri termesztésről van most szó, beltérre éppen ugyanúgy szükséges a termesztősátor, hiszen így csupán egy kis helyen kell garantálnod a megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat, illetve az ideális tisztaságú levegőt.

Amint ugyanis megbomlik a fent említett körülmények egyensúlya, annak következményei azonnal látszódnak a növényen is - méghozzá hiánybetegségek vagy kártevők formájában.

Éppen ezért érdemes egy komplett termesztősátrat beszerezni a Growisland kínálatából, hiszen így egyszerre megvásárolhatsz mindent, ami a sikeres kannabisztermesztéshez csak kellhet.

Mindenképpen tájékozódj csíráztatás előtt!

Mielőtt belevágnál az egész projektbe, mindenképpen olvasd végig és tanulmányozd át tüzetesen a fent említett webáruház honlapját és blogját. Ott ugyanis valóban el tudsz sajátítani minden apró-cseprő trükköt, amellyel el tudod érni azt, hogy minél szebb legyen a termésed, minél nagyobb legyen a hozam. Sőt, ha ügyes vagy, akkor a THC-tartalomból is ki fogod tudni hozni a maximumot!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jótékony márka lett a Sajtburesz

További hírek ebben a kategóriában

Milyen egy jó szállodai rendezvé...
Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...