Hírek
23270 hír az adatbázisban
Ha az élet citromot ad, csinálj limonádét! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-07-14 09:38
PR

Nincs olyan ember a bolygón, aki ne ütközött volna még nehézségekbe. Már csecsemő- és gyermekkorban is számtalan küzdelem vár ránk, de az igazi feketeleves felnőttként zúdul a nyakunkba.

Illetve hozzáállás kérdése, hogy minek látjuk. Egyik ember szereti kihívásnak nevezni, a másik inkább tragédiaként éli meg ugyanazt vagy legalábbis egy-egy nagyon hasonló helyzetet. Minden ember és minden élethelyzet más, ugyanakkor fontos tudni, hogy minden esetben igénybe lehet venni life coach segítségét. És ez lesz a lényeges különbség ember és ember között!

Tudni kell segítséget kérni és elfogadni!

Az élet nem habos torta. (Ígérjük, több közhely ma már nem lesz.) Így bizton számíthat minden ember nehézségre. És ha te magad szeretsz az embereken segíteni, és mindezt szakmailag felkészülten szeretnéd megtenni, akkor mindenképpen ajánljuk figyelmedbe a The Bright Academy life coach képzését.

Ezen a képzésen ugyanis elsajátíthatod, hogyan tudsz támogatást nyújtani az olyan embereknek, akik így vagy úgy, de elakadtak a saját életükben. Vagy olyan problémával küzdenek, amire egyszerűen nem találják a megoldást. Ilyenkor jön jól egy-egy beszélgetés egy képzett coach vezetésével. Ő ugyanis képes olyan dolgokra is rávilágítani, amelyet a kliens maga nem vesz észre.

Az online elvégezhető kurzus során végigveszitek a leggyakrabban felmerülő problémákat, részletesen taglaljátok a testi és a lelki egészséget, valamint annak összefüggéseit. Továbbá kimondásra kerül, mire is van szükség az elégedett élethez, valamint ahhoz, hogy teljes életmódváltást eszközöljünk. Persze szó esik majd arról is, hogy mit lehet tenni azért, hogy ez a változás tartós maradjon, ne csak átmeneti.

Nem a múlton van a hangsúly!

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy szemben a pszichológus vagy pszichiáter által vezetett terápiával, a coaching folyamata során a múlt nem kap fókuszt. Az összes figyelem a jelenre és a jövőre összpontosul, vagyis ha a jelenben nem működik valami, akkor a coach a megfelelő kérdéseket feltéve képes elmozdítani téged a megfelelő irány felé.

Hogy mi lesz a megfelelő irány? Annak csak te vagy a megmondhatója, így hiába is várod, a coach nem fog neked kész tervet, tanácsot a kezedbe/szádba adni. Így ha te úgy határozol, hogy felcsapsz life coachnak, akkor valóban arra kell készülnöd, hogy megtanulj értőn hallgatni és okosan kérdezni!

Ez még csak a kezdet!

Talán mondani sem kell, de ahogy egyre nagyobb rutint szerzel a hétköznapi problémák terén, úgy nyílnak meg előtted a különféle perspektívák, így akár a The Bright Academy párkapcsolati coach képzését is elvégezheted. Ám ha érdekel az üzleti élet világa, akkor érdemes a business coach pálya felé elindulni.

Bárhogy is döntesz, az online tanfolyamnak hála el tudod végezni a képzést, élj bárhol is!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Siker a coaching rapidrandi
  Elismerés a hazai ICF coachoknak
  20 milliós coaching felajánlás
  Megalakult a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége
  Üzleti coachképzés indul az ELTE-n

További hírek ebben a kategóriában

Milyen egy jó szállodai rendezvé...
Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...