Hírek
23446 hír az adatbázisban
A BioTechUSA-cégcsoport legújabb imázskampánya
Marketinginfo.hu - 2023-06-22 12:32
Márkák

Legújabb, Magyarországra, Franciaországra, Németországra, Ausztriára, Szlovákiára és Spanyolországra kiterjedő integrált kampánya 2023. június 1-től június 30-ig tart.

Az integrált kampány épületháló, óriásplakát és citylight-felületek mellett a BioTechUSA saját közösségi média oldalain, márkanagyköveteik social csatornáin, EDM-ben, PPC-ben jelenik meg, illetve trademarketing, PR és vállalati kommunikációs lábakkal is kiegészül.


Nemzetközi integrált kampány - főszerepben a ruházati üzletág

A több mint 20 éves BioTechUSA küldetése, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás és a kiegyensúlyozott, aktív életmód örömét. Lifestyle márkaként a "The Feeling of Success" mottóval azokhoz az átlagemberekhez szólnak, akiknek valamilyen céljuk van a testükkel. Az étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek mellett azonban egyre fontosabbá vált a cégcsoport számára az Apparel, azaz a sportruházati termékkategória is. Ennek keretében indítják el legújabb kampányukat, melynek elsődleges célja, hogy a vásárlók ne csupán a különböző sporttevékenységek esetében gondoljanak a BioTechUSA ruházati termékeire, hanem a hétköznapi viselet alkalmával is. A márka immár két éve elérhető, saját gyártású kollekciói jelenleg összesen 100-féle ruhatípusból, szortimentük pedig több mint 2000 termékből áll. A legnépszerűbb ruházati termékek a női leggingsek, a melltartók, valamint a férfi pólók.


Sportruházat mindenkire szabva

A kampány fő üzenete: bármilyen is vagy, bármit is sportolsz, bármilyen is a stílusod a BioTechUSA Apparel-ben megtalálod magad. A prémium anyagok használatának és a rendkívül kényelmes kialakításnak köszönhetően a márka kollekcióiban az aktív életmódot képviselők mellett a sportos divatot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat. Mert a BioTechUSA Apparel-t mindenkire szabták.

A kampány kreatív koncepciójának kialakítása során a BioTechUSA elsődleges célja volt, hogy megmutassa kollekciói egyaránt szólnak a sportos életmód híveinek, és a kevésbé aktívan élőknek is, illetve mindazoknak, akiknek fontos a stílus és a minőség, és szeretnének kényelmesen öltözködni legyen szó főzésről, kutyasétáltatásról, bevásárlásról vagy egy esős napon történő bekuckózásról.


Rendhagyó PR-event a kampány finisében

Az integrált imázskampány kiemelt elemeként június utolsó napjaiban, egy rendhagyó sajtóesemény keretében, a teljes sortimentet felvonultató divatbemutatón mutatják be legújabb ruházati termékeiket. Az event egyediségét az adja, hogy többek között Kiss Ramóna, Kiss Virág, Gelencsér Tímea és Kovács-Nyári Diána márkanagykövetek részvételével adnak betekintést termékpalettájuk egyediségeibe, illetve kiderül az is, miért helyez a cégcsoport egyre nagyobb hangsúly Apparel-üzletágára.

Az Allee bevásárlóközpontban található BiotechUSA bolt adja majd esemény helyszínét, amely egyáltalán nem a véletlen műve. A hónap elején a nagyközönség számára is újonnan megnyíló, prémium kategóriás, 110 nm-es üzletben a megszokott BioTechUSA táplálékkiegészítő termékek mellett immár a ruházati kollekciók teljes palettája is elérhetővé válik. Ezzel újabb mérföldkőhöz ér a vállalatcsoport, hiszen a BioTechUSA életében ez a bolt lesz az egyetlen olyan egység Európában, ahol minden termékükkel találkozhatnak vásárlók.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tovább erősítette nemzetközi pozícióját a BioTechUSA
  A Semmelweis Egyetem és a BioTechUSA-cégcsoport együtt az evészavarok ellen
  Egyedülálló beruházás a BioTechUSA-tól
  A BioTechUSA újévi kampánya - Legyen ez a legfittebb éved!
  A BioTechUSA kampány a kiegyensúlyozott életmódért
  Új nemzetközi kampány a Scitec Nutritiontól
  BioTechUSA boltja az Allee-ban
  Együtt gyúr a BioTechUSA és a Growww Digital
  Jelentős beruházásokat indított el a BioTechUSA
  Élete legjobb formájában a BioTechUSA
  Minden mozgás számít - üzeni a BioTechUSA
  Légy tökös! – szólít fel a BioTechUSA-cégcsoport Movemberben
  A BioTechUSA nyerte Az Év Hazai Franchise Hálózata díjat
  Ulisses saját BioTechUSA termékvonallal
  Hosszú Katinka lett a BioTechUSA márka arca

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...