Hírek
23200 hír az adatbázisban
Miért érdemes az online állásközvetítő portálokat használni?
Marketinginfo.hu - 2023-06-22 09:25
Karrier

Ha megüresedik egy pozíció a cégen belül, rendkívül fontos, hogy leghamarabb megtaláljuk azt a személyt, aki rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és egyéb készségekkel ahhoz, sikeresen be tudja tölteni.

Az ugyanis nem túl szerencsés, ha tartósak kiesik egy láncszem, hiszen akkor a gépezet nem fog tudni olajozottan működni. Ez pedig minden esetben kihatással van a többi munkavállaló munkájára, teljesítményére is, amit nyilvánvalóan nem hagyhatunk annyiban.

Szerencsére van megoldás, mégpedig az olyan nagy népszerűségnek örvendő, online állásközvetítő oldalak használata, mint amilyen a IT-NAV Hungary is.

Van segítségünk

Az első, és egyik legfontosabb dolog, amit tudnunk kell ezekről az oldalakról, hogy mindig van segítségünk, ha egy kérdésünkre nem találjuk a választ, vagy ha az álláshirdetés feladásában elakadunk valahol.

Csak rá kell kattintanunk az ITNav.hu Job Portál elérhetőség menüpontjára, és máris láthatjuk, hogy milyen úton-módon érhetjük el a weboldal üzemeltetőit, akik készségesen a rendelkezésünkre állnak.

Pénzt spórolhatunk

Sok cégvezető dönt amellett, hogy fizetett hirdetésekre költ, melyek például a Facebookon vagy más platformon jelennek meg. Ezek azonban sok esetben nem érnek célba, arról nem is beszélve, hogy mekkora kiadást jelentenek a büdzsében.

Ezzel szemben, ha az állásportálokra töltjük fel a hirdetéseinket, akkor sokkal kevesebb kiadással ússzuk meg. Itt széles körben elérhetjük a potenciális munkavállalókat, akik nagy eséllyel leadják a jelentkezésüket, ha egy jól átgondolt, strukturáltan felépített hirdetési szöveget állítunk össze.

Gyors eredménnyel járhatunk

Ezeket a platformokat az álláskeresők rendszeresen látogatják, ráadásul sok esetben a hírlevélre is feliratkoznak, ami azt jelenti, hogy azonnal értesítést kapnak arról, ha egy új álláslehetőség kerül meghirdetésre az oldalon.

Ennek köszönhetően a ma feladott hirdetésünkre holnap akár már be is érkezhetnek az első pályázati anyagok, de ha huzamosabb ideig is aktívan hagyjuk, akkor garantáltan sok önéletrajzot gyűjthetünk össze, amiből könnyedén kiválaszthatjuk az ígéretesnek tűnő jelentkezőket.

Így rövid időn belül sort keríthetünk az állásinterjúkra is, melyek tulajdonképpen a kiválasztási folyamat utolsó lépései. A lényeg a lényeg, hogy az állásportálok használatával rövidre zárhatjuk a toborzást, és még azelőtt találhatunk rá az ideális jelöltekre, mint azt álmainkban remélni mertük.

Látható tehát, hogy amennyiben az a célunk, hogy hamar megtaláljuk a minden szempontból megfelelő munkavállalókat, akkor kár lenne kihagyni az online állásközvetítő portálok nyújtotta előnyöket. A használatuk mellett több érv is szól, például az, hogy az oldal üzemeltetői mindenben segítenek minket, emellett pénzt is spórolhatunk, ha itt adjuk fel az álláshirdetéseinket, arról nem is beszélve, hogy gyors eredménnyel járhatunk.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogy tudunk elhelyezkedni vagyonőrként Miskolcon? (x)
  Mit tegyünk, ha a szakmánkban nem tudunk elhelyezkedni?
  Ha fuvarozói állást keresünk, meg is van, hol keressünk! (x)
  Mitől lesz jó egy önéletrajz?
  Rövid távon a fizetés, hosszú távon az egyensúly a legfőbb munkavállalói igény
  Az álláspályázat sikerének kulcsa, avagy hogyan nyerjünk az állásinterjún?
  Hogyan pályázhatunk sikeresen egy fizikai, segéd- vagy betanított munkára?
  Miért éri meg álláshirdetési weboldalakon toborozni?
  Egyre népszerűbbek a részmunkaidős állások
  4 meghökkentő módszer, ahogy az emberek álláshoz jutottak

További hírek ebben a kategóriában

Szládovics Orsi (Kép: Wavemaker) Változások a Wavemakernél
2023-08-25 10:26
Ezért érdemes külföldön munkát v...
A munkakörök megfelelő elkülönít...
Augusztustól új vezető irányítja...
Miért is vágynak olyan sokan arr...