Hírek
23465 hír az adatbázisban
Ha fuvarozói állást keresünk, meg is van, hol keressünk! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-06-20 09:54
Karrier

Sokszor gondoljuk tévesen azt, hogy csak a fehérgalléros, azaz irodai, adminisztratív munkalehetőségeket lehet megtalálni az álláshirdető portálokon.

Való igaz, hogy az internet hajnalán, amikor elkezdték online website-okon közzétenni a munkákat, akkor még csak a vezetői/középvezetői, majd később az irodista pozíciókat hirdették itt.

Azonban nagyot fordult azóta a világ, így ma már minden típusú munka elérhető az online hirdetői oldalakon. Sőt, most már csak ott lehet megtalálni őket, így ha kétkezi munkát szeretnénk is végezni, akkor is itt érdemes keresni! De hogy pontosan hol is van az itt, arról mai írásunk árulkodik.

A honlapok elkerülhetetlenek!

Bár szórványosan még előfordulnak helyi lapokban álláshirdetések, mégis ha látjuk a feliratot, hogy Visit Site, akkor mindenképpen érdemes kattintani, hiszen ott várnak ránk az álláshirdetések, méghozzá kellő részletességgel.

Mert a korral nem csupán az változott meg, hogy már fizikai munkát is hirdetnek az internet segítségével, hanem az is, hogy a munkáltatók rá lettek kényszerítve arra, hogy minél több és minél pontosabb információt megadjanak a hirdetéseikben.

Szerencsére erre bőven akad lehetőségük, hiszen nem köti őket a nyomtatott sajtó apróhirdetéseinek a szűkös kerete. Nem kell csupán pár sorban írni arról, hogy mi is lesz a jelentkező feladata és felelőssége, valamint ezekért milyen juttatásokat remélhet, hiszen a hirdetések aloldalán szinte korlátlan hellyel rendelkezhetnek.

A szállítói cégek sem kivételek!

A jó hír az, hogy a fentiek alól a szállítás és fuvarozás terén tevékenykedő cégek sem képeznek kivételt, így ha sofőr állást keresünk, akkor már nem kell a helyi lapokra hagyatkozni.

Bátran kattinthatjuk a Budapestállás oldalát is, hiszen ha meglátogatjuk a szállítás, fuvarozás aloldalát, akkor számtalan munkalehetőséggel fogunk szembesülni. Sőt, egyéb kedvező funkciókat is találhatunk az oldalon, amely miatt mindenképpen érdemes nyomon követni a fent említett állásportált.

Ilyen többek között az állásértesítő, amelyet több változatban is igényelhetünk. Csupán azt kell bejelölni, hogy milyen típusú munkák érdekelnek minket, és amint megjelenik egy új pozíció az adott szakmában vagy területen, akkor azonnal kapjuk is az e-mailt a beérkező leveleink közé.

Sőt, videós álláspályázatra is van lehetőségünk, így jóval hatékonyabban tudunk állást keresni, hiszen nem kell minden egyes helyre elmenni interjúra. Az előre megadott kérdésekre videóüzenet formájában tudunk válaszolni, és ha feleleteink megnyerőek, akkor jöhet a személyes találkozás!

A CV-vel sem kell bajlódni!

Kevés az olyan sofőr vagy fuvarozó, aki előszeretettel használ szöveg- vagy képszerkesztő programokat, így számukra külön kedvező, hogy nem kell kínlódni az önéletrajzzal sem. Ugyanis ha a Budapestállás oldalán keresztül szeretnénk jelentkezni, akkor az adataink beírásával könnyen generálhatunk magunknak önéletrajzot.

Hát nem logikus, hogy a fent említett honlapon keresztül keressük meg álmaink sofőr állását?
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentkezés értékesítői állásokra (x)
  Hogy tudunk elhelyezkedni vagyonőrként Miskolcon? (x)
  Az irodai munka nem mindenkinek ideális
  Mit tegyünk, ha a szakmánkban nem tudunk elhelyezkedni?
  Miért érdemes az online állásközvetítő portálokat használni?
  Mitől lesz jó egy önéletrajz?
  Rövid távon a fizetés, hosszú távon az egyensúly a legfőbb munkavállalói igény
  Az álláspályázat sikerének kulcsa, avagy hogyan nyerjünk az állásinterjún?
  Hogyan pályázhatunk sikeresen egy fizikai, segéd- vagy betanított munkára?
  A Waberer’s lezárta a Link és a Link Services felvásárlását
  Új időszak a Waberer’s csoport életében
  Kartell bukott le a vasúti árufuvarozás piacán
  Fuvarozókat célzó szolgáltatás a Shellnél

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...