Hírek
23446 hír az adatbázisban
John Bolla lett a UPS Healthcare új elnöke
Marketinginfo.hu - 2023-05-31 10:09
Karrier

A UPS bejelentette, hogy Wes Wheeler, aki az elmúlt három és fél évben a cég UPS Healthcare részlege elnökeként tevékenykedett, visszavonul. Wheelert John Bolla váltja az elnöki székben.

John Bolla 2022 áprilisában csatlakozott a UPS-hez, és eddig a globális egészségügyi logisztikáért és disztribúcióért felelt, ahol sikeresen vezette az üzletágat a UPS amerikai, európai és ázsiai-csendes-óceáni, közel-keleti és afrikai (AMEA) műveleteiben.

"Hálás vagyok a lehetőségért, hogy a UPS Healthcare és több mint 10 000 egészségügyi logisztikai szakértő, valamint a világszerte 220 országot és területet átfogó globális hálózat vezetője lehetek" - nyilatkozta John Bolla, a UPS Healthcare új elnöke. "Ezzel az elkötelezett szakemberekből álló csapattal együtt folytatjuk a munkát, amivel segítjük az egészségügyi vállalatokat abban, hogy pontosabbá, termelékenyebbé, skálázhatóbbá és intelligensebbé tegyék működésüket."

A UPS-hez való csatlakozása előtt az Adare Pharma Solutions operatív igazgatójaként dolgozott, ahol az Egyesült Államokban és Európában a globális értékesítésért, a cégműködésért, az üzletfejlesztésért és a gyártási stratégiáért felelt.

Korábban 22 évig dolgozott a GlaxoSmithKline-nál, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatánál, ahol olyan területeken látott el vezetői feladatokat, mint a gyártási műveletek, az ellátási lánc, a beszerzés és a külső ellátás/CDMO. A GSK-nál töltött évek alatt John számos pozíciót töltött be különböző funkciókban, végül az észak-amerikai ellátási lánc alelnöki, majd a harmadik felek számára történő értékesítésért és a szerződéses gyártásért felelős vezető alelnöki pozícióba emelkedett.

A GSK-tól való távozása után a Lantheus Holdingshoz csatlakozott. A cég egy globális speciális gyógyszeripari és egészségügyi képalkotó vállalat, amely új diagnosztikai és terápiás termékeket szállít az onkológiai ágazatban. A szakember itt az operatív igazgatói posztot látta el, ahol a vállalat egészének kereskedelmi és műszaki teljesítményét irányította.

"John a gyógyszeriparban és az orvostechnikai eszköziparban eltöltött hosszú karrierje után gazdag egészségügyi és gyógyszeripari tapasztalattal érkezett a cégünkhöz" - mondta el Kate Gutmann, a UPS nemzetközi, egészségügyi és ellátási lánc megoldások üzletágaiért felelős ügyvezető alelnöke. "Biztos vagyok benne, hogy az ő vezetése alatt a UPS Healthcare folytatni tudja a fejlődést a gyorsuló növekedési pályáján."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezető a UPS Magyarország élén
  Elismertek a UPS-t
  Nőtt a UPS bevétele
  Nőtt a UPS bevétele
  2017-ben felgyorsult a UPS növekedése
  A UPS a világ legelismertebb vállalatai listáján
  Erős negyedévet zárt a UPS
  A UPS rekordbevételt ért el 2016-ban

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...