Hírek
23268 hír az adatbázisban
A kisbabád első járművét keresed? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-05-11 09:50
PR

Akkor válassz számára egy vagány kismotort, mely egy mozdulattal rollerré alakítható. A menő járgány már egyéves kortól használható egészen ötéves korig.

Tökéletes társ a mindennapokban, mely biztonságot és kényelmet nyújt a kis utasának. A prémium anyagnak és modern dizájnnak köszönhetően évekig kedvenc lesz a multifunkcionális járgány, mely totyogós kortól egészen az óvodáig elkíséri a gyermeket.

Stabil háromkerekű kismotor

A gyerekek már az első életévtől kezdve igazi kis örökmozgók és kíváncsian fedezik fel a körülöttük lévő világot. Az aktív életmódra való nevelést is már egészen kiskorban érdemes elkezdeni, hogy természetes legyen a gyermeknek. Erre a célra mi sem lenne jobb, mint egy vagány kismotor, amely rollerré alakítható. A Peekabooshop.hu roller és kismotor választékában a Scoot and Ride Highwaykick 1 kismotor és roller 2 in 1 gyorsan a kicsik kedvence lesz, hiszen a stabil és masszív járművön igazi szabadságérzetet élvezhetnek.

Kisfiúk és kislányok egyaránt megkedvelik a menő járgányt, mert több fajta színben is választható. A biztonságról a rendkívül stabil és masszív szerkezet gondoskodik. Mivel állítható a magassága, így szinte együtt nő a gyermekkel.

Minek köszönheti a stabilitását? Többek között a két nagy első és egy hátsó keréknek, valamint a fém és megerősített műanyag kombinációjának. Mivel a kormány nem fordítható, ezért a motort bedöntve lehet irányítani a kerekeket. A biztonságot tovább növeli a kormány alatti borulásgátló kitámasztó, mely megakadályozza, hogy a gyermek előreboruljon a kismotorral, ha esetleg valamilyen akadályba ütközik az úton. A csapágyazott kerekek gumiborítást kaptak, aminek köszönhetően hangtalanul és gyorsan gurul.

Hogyan lesz a motorból roller?

Csupán egy mozdulattal, bármiféle szerszám vagy eszköz nélkül állítható át a motor rollerré és fordítva. Az ülőfelületnek és a kormánynak a magasságát is lehet állítani a gyermek magasságának megfelelően. Megunta a motorozást a kicsi, és rollerezni szeretne inkább? Nem probléma! Egy mozdulat, és máris kedvére "száguldozhat" vele.

Játék közben fejleszt is

A kismotor és roller használatának az egyik óriási előnye, hogy fejleszti a gyermek testi és szellemi képességeit is. Segíti az egyensúlyozást és a koordinációt amellett, hogy aktív életmódra szoktatja a gyermeket. Hozzájárul az állóképesség kialakulásához és fejleszti a láb- és törzsizomzatot. Megtanítja a lábak összehangolt mozgását, ami lényegében fejleszti a jobb és bal agyféltekét. A rollerezés elősegíti a térérzékelés és a koncentráció kialakulását is.

Először csak az udvaron vagy a közelben menjetek pár kört, hogy szokja a gyermek az eszközt. Amikor pedig már ráérzett és belejött a motorozásba vagy rollerezésbe, akkor menjetek vele a játszótérre vagy akár a bölcsödébe, óvodába is.

Egy kisgyermek számára nincs is jobb időtöltés annál, mint a szabadban való rollerezés és kismotorozás. A jó idő pedig egyenesen csábít arra, hogy a friss levegőn töltse a család a szabadidejét.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egészségtudatosság a magyar családok körében
  Családbarát munkahely a Telekom
  Közel másfél milliót gyűjtöttek életmentő műszerre
  Visszahívja rollereit a Lidl
  Kisgyermekeseket céloz a Germanwings

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023