Hírek
23268 hír az adatbázisban
Élvonalbeli lézerkezelések egy dunántúli szállodában (x)
Marketinginfo.hu - 2023-05-10 10:47
Egészségmarketing

A technológia fejlődésével előtérbe kerülnek a lézertechnikával elvégezhető eljárások minden ipari területen.

Különösen nagy segítséget nyújtanak a gyógyászatban, illetve különféle szépészeti, fiatalító, bőrmegújító programokban.

Sokszor lehetünk annak szemtanúi, hogy valamilyen magasabb szintű szolgáltatás csak a fővárosban érhető el. Sokáig így volt ez a lézerkezelésekkel is, de hála egy vidéki szállodának, ez mára megváltozott.

A Vitalium Laser Centre lézerközpont

A Hotel Európa Fit****superior lézerkezelései már egyre népszerűbbek minden korosztály körében. Ugyanis az elváltozások nem csupán az idősebbeket érintik, illetve bármely életkorban előfordulhat, hogy olyasvalamit szeretnénk orvosolni, amit az általánosan ismert eljárások nem tudnak megváltoztatni.

Az Európafit magas színvonalú szálloda az ellátás minden területén a maximumot nyújtja, így létrehozta a többfunkciós Vitalium Laser Centre lézerközpontját, ahol a legújabb lézertechnikát alkalmazza számos területen az egészségmegőrzésben és a gyógyításban.

Fontos tisztában lenni azzal a nagyon felemelő ténnyel, hogy a lézerkezelések nem okoznak felszíni sérülést, nincs lábadozási idő, nincs a kezelések közben, sem utána fájdalomérzet és nincs vérzés sem. Így a szálloda vendégei tökéletesen összekapcsolhatják ezeket a már szinte kellemesnek mondható eljárásokat a szállodában történő pihenésükkel.

A lézerkezelések fajtái

Az Európafit Magyarországon elsőként vezette be a Fotona kettős lézertechnikát, amelynek az a különlegessége, hogy egyszerre képes kezelni a bőr felszíni és mélyebb rétegeit anélkül, hogy bármilyen hegesedést vagy bőrközeli szövődményt okozna, vagy elnyújtaná a lábadozási időt. A kettős lézerrel végzett kezelések évszaktól függetlenül, egész évben alkalmazhatóak.

Az egyik legnépszerűbb kezelési terület az intim lézeres eljárások, amely a HPV szűrés és kezelésektől kezdve, többek között a különféle hüvelyregeneráló kezeléseken át egészen az inkontinencia gyógyításáig terjed. Ez utóbbi terület igen kényes téma, ugyanis minden korosztályt érinthet, hiszen a szülés már egészen fiatal korban megváltoztathatja ezt a hasi tájékot.

Igen közkedveltek a szálloda bőrgyógyászati, bőrfeszesítő, fiatalító programjai, hiszen a lézertechnológiák bizonyítottan képesek részt venni a bőr természetes szépségének visszaállításában. A különféle arcesztétikai kezelések az arc különböző pontjait érintik a vendégek igényeinek függvényében. Létezik szemöldökemelés, ajakkezelés, ránceltávolító eljárás, szemkörnyék- vagy akár akut akne kezelés. A részletekről a szálloda honlapján lévő elérhetőségeken lehet bővebb információhoz jutni.

Exkluzív kényelmi lézercsomag

Ha valaki külsős vendégként érkezik és nem szeretne megszállni a szállodában, de igénybe venné ezeket a különleges szolgáltatásokat, arra is van mód. Az Exkluzív kényelmi lézercsomag gondoskodik arról, hogy Ön felejthetetlen élményekben részesüljön ezen a napon.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mit takar a lézeres szemműtét előtti alkalmassági vizsgálat? (x)
  Kombinált mellműtétek a magabiztos külsőért (x)
  Kollagénnel az öregedés jelei ellen (x)
  Auchan pályázat a fiatalok egészségmegőrzéséért

További hírek ebben a kategóriában

Felismerhetjük a pszichopatákat?...
Így lehet kiválasztani a tökélet...
Mit takar a lézeres szemműtét el...
Hogyan segíthetsz kutyádnak megn...