Hírek
23446 hír az adatbázisban
Így érdemes nyári cipőt választani (x)
Marketinginfo.hu - 2023-04-24 11:05
Kereskedelem

Ki ne akarná csajosabbra venni a megjelenését? A kényelemből azonban nem sokan akarnak engedni, így nagy dilemma, hogy milyen cipőt érdemes választani a nyári időszakra.

Itt az ideje megtalálni a szoknyához és nadrághoz passzoló szandált és sportcipőt. Már csak az a kérdés, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a választás során. Ebben a cikkben erre a kérdésre adjuk meg a választ.

A nagy kérdés: szoknyához illő nyári cipő

Manapság már a hölgyek is egyre inkább a kényelmes és praktikus viseletet részesítik előnyben. Nem minden nő választja azonban ehhez a sportcipő, farmer és póló kombinációt, hiszen rájöttünk, hogy a szoknya is lehet kényelmes, ha ahhoz a megfelelő lábbelit vesszük fel. A Borgo.hu női szandál és papucs újdonságai között bőven akad olyan modell, amely egy hosszabb nyári szoknyához is jól passzol.

A szoknya egyik hatalmas előnye, hogy amennyiben sikerül az alakunkhoz illő fazont felvenni, akkor könnyedén elrejthetjük a kisebb és nagyobb problémákat. Segít olyan területre irányítani a fókuszt, ahol előnyösebb a kinézetünk, ahol nincs rajtuk felesleg, ahol nincsenek hibák. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen lábbelit választunk hozzá, hiszen egy nem passzoló sportcipő, szandi könnyedén tönkre tudja tenni a gondosan összeválogatott szettet.

Ezeket a szempontokat érdemes figyelembe venni

Az első, hogy milyen fazonú a szoknya, milyen alkalomra állítjuk össze az outfitet, a másik pedig, hogy mennyi ideig akarjuk viselni az adott cipőt. Szerencsére azonban manapság már nem jelenthet gondot sportcipőt, sneakert, esetleg szandált felvenni a szoknyához. Volt idő, amikor előbbi kettő szinte bűn volt, főleg egy ceruzaszoknya esetében, mára azonban senki nem csodálkozik meg az effajta összeállításokon. Sőt, mondhatni divatosnak számít a sportcipő és a szoknya kombó, ami igazi telitalálat.

Nem elhanyagolhatóak továbbá a kényelmi szempontok sem. Főleg, ha egy olyan programon veszünk részt, ahol hosszabb távon kell az utcákat róni. Ilyen esetben sokkal jobb megoldásnak bizonyulhat egy kényelmes sneaker, amely még a természetben is megállja a helyét. Amellett, hogy jól tartja a bokát és a lábat, nem fáradunk el benne annyira gyorsan, mint például egy telitalpú szandálban. Ráadásul, ha tényleg egy nap alatt akarjuk bejárni a várost, akkor biztonságosabb választás egy ilyen modell, ami emellett viselhető irodába, de akár még randevún is.

Legyünk változatosak!

Mindig a szoknyához válasszunk cipőt, és ne fordítva. Ez azonban azt eredményezheti, hogy nem elég, ha van otthon egy csinos szandi meg egy sportcipő. Ennél többre lesz szükség, ha szeretnénk mindig divatosan megjelenni. A mini, a midi és a maxihoz is másra lesz szükség. Előbbi esetében a középmagas sarkú szandálok lesznek a nyerőek, a sportcipők tekintetében pedig a platformos, vastagabb talpúkat érdemes előnyben részesíteni. A midihez tornacipő és magas sarkú egyaránt passzol, míg a maxi szoknya kapcsán nyugodtan választhatunk magas sarkúkat és platfromos szandálokat egyaránt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan válasszunk a gyereknek sportcipőt? Ezekre kell figyelni! (x)
  Válasszon szandált a nyárra! (x)
  A Deichmann idén is ott lesz a Sziget fesztiválon
  A Skechers kollekció
  Nőkkel definiálja újra a NŐ szó jelentését a Converse
  Bezárja romániai üzemét a Rieker
  Ellie Goulding folytatja együttműködését a DEICHMANN-nal
  Új kollekciót mutatott be a Scholl

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...