Hírek
23268 hír az adatbázisban
Miért éri meg álláshirdetési weboldalakon toborozni?
Marketinginfo.hu - 2023-04-21 09:18
Karrier

Nincs egyszerű dolga annak, aki munkaerőt keres, mert bár látszólag rengeteg álláskereső van, akkora a "zaj," hogy embert próbáló feladat elérni őket.

Milliónyi inger éri naponta az álláskeresőket is, nem biztos, hogy minden eljut hozzájuk, hiszen hirdetések tucatjával bombázza őket a YouTube, a közösségi média vagy épp a Google.

Éppen ezért akkor járunk a legjobban, ha olyan oldalakon jelentetjük meg a hirdetéseinket, ahova az álláskeresők munkát keresni járnak, vagyis kicsit elébe megyünk a dolgoknak, és nem mi üldözzük őket, hanem megvárjuk, amíg ők találnak ránk!

Ez nem is vesz igénybe olyan sok időt!

Bár elsőre mintha passzivitásra buzdítanánk, ez közel sincs így, csupán azt mondjuk, hogy ha célirányosan a Szolnokallas oldalán hirdetjük meg a munkalehetőségeinket, akkor sokkal több emberhez eljuttatjuk a pozíciókat, mintha csak a saját vállalkozásunk honlapjának megfelelő részére helyeznénk ki a munkakör leírását.

Ugyanis a fent említett portál rendkívül nagy népszerűségnek örvend a munkát keresők körében, így aki el szeretne helyezkedni, az viszonylag hamar ki is köt ezen az oldalon, és marad is, akár az állásértesítőre való feliratkozással.

Sőt, ha nagyon profik akarunk lenni, akkor akár országosan is hirdethetünk, így azok is megláthatják a hirdetésünket más városok álláskereső oldalán, akik azt tervezik, hogy Szolnokra költöznek. Ha pedig ez még mind nem lenne elég, akkor akár a Facebook oldalakon is hirdethetünk, ha olyan csomagot választunk!

Bátran engedjük, hogy levegyenek terheket a vállunkról!

Ha mindent mi magunk akarunk csinálni, akkor előbb vagy utóbb az lesz a vége, hogy elveszünk a sok teendő között, és nem haladunk semerre sem, de előre meg végképp nem. Így érdemes az olyan lehetőségekkel élni, mint amilyen a videós előszűrési opció, ahol minden jelentkező egy rövid videó formájában válaszol az általunk feltett kérdésekre.

Ezzel nagyon sok időt meg tudunk spórolni, hiszen csak azokkal kell így személyesen találkoznunk, akik mind a CV, mind pedig a videós álláspályázat után fennmaradtak a rostán!

A kinyomtatott, stószokba helyezett CV-k kora lejárt, haladni kell a korral, gyorsítani kell a kiválasztás folyamatát, de mindezt persze úgy, hogy nekünk könnyebb dolgunk legyen!

Figyeljünk arra, hogy milyen képet közvetítünk magunkról!

Akár nyugodtan át is nézhetjük a számunkra releváns kategóriák álláshirdetéseit, hogy meglássuk, mások hogyan hirdetnek. Hiszen nagyon fontos, hogy az általunk megfogalmazott hirdetéssel ne csupán az érdeklődését keltsük fel a munkakeresőknek, de a szimpátiájukat is kivívjuk.

Ehhez a legegyenesebb út az őszinte és egyszerű kommunikáció, valamint a másik oldal figyelembe vétele. Hisz nemcsak nekünk vannak igényeink és elvárásaink, hanem a munkavállalónak is, és ezt semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ha így teszünk, és a Szolnokállás oldalán hirdetjük meg megüresedett pozícióinkat, akkor egészen biztosan gyorsan meg fogjuk találni az ideális jelölt(ek)et!

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Betanított munkák, folyamatosan frissülő álláshirdetések (x)
  Iparági körkép az aktuális bérekről
  Hogy tudunk elhelyezkedni vagyonőrként Miskolcon? (x)
  Miért érdemes az online állásközvetítő portálokat használni?
  Álláshirdetésben nem elég már csak hatalmas bért ígérni
  Az álláspályázat sikerének kulcsa, avagy hogyan nyerjünk az állásinterjún?
  Jelentősen nőtt az aktív munkakeresők száma a tavalyi évhez képest
  Egyre népszerűbbek a részmunkaidős állások
  Hogyan fordítsuk a javunkra az álláshirdetés tartalmi elemeinek ismeretét?
  Mezőgazdasággal és környezetvédelemmel foglalkozó álláshirdetések Pécsett (x)
  Szembeszökő kettősség jellemzi a hazai álláshirdetéseket
  Más IT kompetenciákat keresik leginkább a cégek
  Többen jelentkeznek egy olyan álláshirdetésre, ahol nem titkolják a fizetést
  Magyarországon is elérhető a Facebook álláskereső funkciója
  Rekordot döntött az álláshirdetések száma a profession.hu-n
  A hagyományos álláshirdetéseknek vége

További hírek ebben a kategóriában

Álláslehetőségek a szállítás és ...
Betanított munkák, folyamatosan ...
Dübörög a munkaerőhiány 2023-ban
Új értékesítési és marketing iga...