Hírek
23469 hír az adatbázisban
Új Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Vezető a HEINEKEN élén
Marketinginfo.hu - 2023-03-27 11:02
Karrier

2023. március 1-től Varga-Nagy Eszter tölti be a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Vezető pozícióját.

A szakember egyenesen a The Coca-Cola Company-tól érkezik több, mint 15 éves vállalati és marketingkommunikációs, főként kereskedelmi területen szerzett széleskörű tudással, amit közéleti és stratégiai kommunikációs tapasztalattal is kiegészített.

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.-nél folytatja figyelemre méltó karrierútját Varga-Nagy Eszter. A kommunikációs szakember több mint egy évtizedet töltött az IKEA-nál, ahol a belső, a külső, valamint a vállalati kommunikáció területén egyaránt rengeteg tapasztalatot szerzett. 2013-tól a magyar PR, majd a teljes magyar kommunikációs csapat vezetéséért felelt, valamint közreműködött a cseh, magyar, szlovák regionális stratégiai tervezésben is. Az IKEA-ban eltöltött éveket megelőzően a Tesco Magyarország belső kommunikációs vezetője volt, illetve helyi és országos szinten egyaránt tapasztalatokat szerzett a közigazgatásban.

Varga-Nagy Eszter a The Coca-Cola Company magyarországi kommunikációs vezető pozíciójából igazol át a HEINEKEN Hungária csapatához. "Egy olyan márka, mint a HEINEKEN, csak úgy lehet sikeres, ha mindig a fogyasztó véleményét és visszajelzését tekinti elsődleges igazodási pontnak. Nagy öröm és egyben felelősség is, hogy 2023 márciusában csatlakozhattam ehhez, a hazai és multikulturális értékeket egyaránt képviselő csapathoz. Büszkeséggel tölt el egy olyan vállalat életében részt venni, amely többek között a Soproni márka kommunikációjáért is felel, amely az egyik legrégebbi magyarországi sörfőzde terméke. Az FMCG szektorban eltöltött évek megtanítottak arra, hogy a változások a javunkra válhatnak, így mindent meg fogok tenni azért, hogy közös céljaink, különösen fenntarthatósági prioritásaink, valóra váljanak" - mondta el a szakember, aki március 1-től a HEINEKEN Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs területeiért, a márkareputációért, valamint PA és PR feladatokért felel majd.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sörszövetség: 7,5 százalékkal csökkent a gyártók forgalma tavaly
  3 százalékkal kevesebb sör fogyhat az idén
  Új Marketing és trade marketing igazgató a HEINEKEN Hungáriánál
  Új vezérigazgató a HEINEKEN Hungáriánál
  Új pénzügyi igazgató a HEINEKEN Hungáriánál
  Új marketing és értékesítési igazgatók a HEINEKEN-nél
  Zab Gábor a Heineken Hungária új marketingigazgatója
  Új vezérigazgató a Heineken Hungáriánál

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...