Hírek
23360 hír az adatbázisban
Minden, amit a kiselosztókról tudni érdemes (x)
Marketinginfo.hu - 2023-04-14 09:40
PR

Ahhoz, hogy egy nagyobb cég minőségi és megbízható kiselosztókkal lássa el a fogyasztókat, folyamatos fejlesztésre van szüksége.

Ahol folyamatosan növelik a szakemberek számára, ott bizony nagy az esély arra, hogy sikerül forradalmasítani a világítástechnikai megoldásokat. Ide tartoznak az említett kiselosztók, amelyek szinte minden otthonban és ipari épületben megtalálhatóak. Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy mit érdemes tudni ezekről a kellékekről.

A kiselosztókról röviden

Az Elektrikstore.hu kiselosztói nagy segítséget jelentenek a villanyszerelési munkák során, hiszen már-már alapkelléknek számítanak. Segítik a védelmi, valamint az egyéb készülékek befogadását. Nem egyszerű azonban megtalálni azt a kiegészítőt, amelyre szükség van, hiszen a választás során számos szempontot figyelembe kell venni.

Az első és legfontosabb, hogy döntsük el, hova kerül a termék. Lehet szó falon kívüli megoldásról, de választhatunk süllyesztett szereléket is. Ekkor jön a következő kérdés, mégpedig az, hogy mekkora legyen a kellék mérete, valamint az, hogy milyen fordulatszámmal rendelkezzen.

A második dolog: mivel manapság egyre több fal készül gipszkartonból, így ezt sem árt figyelembe venni. Ennek kapcsán az elosztóhoz jó, ha van egy erre a célra kialakított rögzítő fül, amivel könnyedén a helyére tehető. Ez lehetővé teszi a szakember számára, hogy a későbbiekben esetleg bővítést hajtson végre, ha arra van szükség.

Könnyebbé teszi a karbantartást, ezáltal nem árt, ha tényleg figyelembe vesszük ennek a jelenlétét, ha gipszkarton falról van szó. Az utolsó fontos dolog az esztétika, hiszen senki sem szeretne egy túlzottan feltűnő színű villanyszerelési eszközt az otthonában.

A Kanlux kiselosztók

A Kanlux termékek Lengyelországban készülnek, ahol kizárólag minőségi anyagokat használnak fel a villanyszerelési eszközök tervezéséhez és gyártásához. A lengyel cég kiegészítőit ma már több mint 40 országban megvásárolhatjuk, köztük Magyarországon is. Nem véletlen, hiszen folyamatosan fejlődnek, megújulnak, köszönhetően a rengeteg tapasztalatnak, amire az évek során szert tettek.

Főként beltéri és kültéri világításhoz használható kellékeket készítenek, így akad náluk nem egy kiselosztó is. Ezek alkalmasak otthoni és ipari használatra egyaránt, hiszen mindegyik esetben fontos a minőség, a nagy teljesítmény, nem beszélve a teherbírásról. A Kanlux kiselosztók kapcsán nem kell semmiféle kompromisszumot kötnünk, ugyanis a gyártó készít falon kívüli és süllyesztett modelleket egyaránt.

A kiselosztók típusa

Az egyik legnépszerűbb darab a 3830-as műanyag változat. A 4 modulos, 1 soros, valamint az IP40 védelemmel ellátott kiselosztó egy szürke ajtóval felszerelt, falon kívüli gyártmány, amelyből létezik 6, 8 és 13 modulos darab egyaránt. Ezáltal nem okozhat gondot a lakás bármely részén hasznát venni. A süllyesztett típusok kapcsán pedig a 3840-es lehet a befutó, ami egy 4 modulos, 1 soros, kevésbé feltűnő darab.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan rejtsük el az elosztót diszkréten a lakásunkban? (x)
  Adományozott az ABB
  Vezetőváltás a Schneider Electric logisztikai központjának élén
  Magyarország lehet Kína európai áruelosztó központja

További hírek ebben a kategóriában

Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...
Együttműködési megállapodást köt...