Hírek
23200 hír az adatbázisban
Miért jó a vízlepergetős anyag? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-03-31 09:03
PR

Már szinte itt a tavasz, a jó idő, ami azt is jelenti, hogy heteken belül megérkezhet a hőség, az igazi nyári időjárás.

Ez a tökéletes időpont arra, hogy felkészüljünk az ezzel járó viszontagságokra, mivel a nyári időszakról köztudott, hogy igazán viharos is tud lenni, egy nyári zápor hajlamos a semmiből érkezni és legalább olyan gyorsan távozni.

Mihez használhatunk vízlepergetős textilt?

A vízlepergetős anyag beszerzése a K-ELME oldalán kifejezetten egyszerűnek számít, hiszen a kínálat bőséges, így máris elkezdhetjük a böngészést. Természetesen ehhez jó, ha tisztában vagyunk azzal is, hogy pontosan mit akarunk készíteni az adott vízlepergetős textilből.

Széles körben lehet őket használni, kezdjük a legkisebbekkel: aranyos kabátot készíthetünk a kutyusnak, vagy a babakocsira is lehet védőtakaróként használni.

A kiskedvencek kifejezetten szeretnek nedves időben szaladgálni, persze vannak olyanok, akik nem igazán kedvelik az esőt, de tavasszal könnyen megeshet velünk az, hogy a semmiből érkezik egy kisebb zápor a sétáltatás közepén. Erre tökéletes megoldást jelent az, ha van kéznél egy vízlepergetős anyagból készült kis esőkabát.

Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis kabátot nemcsak a kutyusoknak, hanem az egész családnak is készíthetünk ilyen anyagból. Ugyanígy lehet speciálisabb kiegészítőket is alkotni belőle, ilyen például a lábzsák vagy horgászmellény, esetleg egy nap ellen védő sapka.

Itt a tavasz, kiszabadulunk a bezártságból

A vízlepergetős anyagok tökéletes választást nyújtanak akkor, ha kényelmes viseletet választunk az esős napra, mivel nem áznak át. Például ha olyan tevékenységet végzünk, amely során nedvesség érheti a ruházatot - mint amilyen a szabadtéri sportolás - akkor a ruházat garantáltan száraz és kényelmes marad. Ezenfelül a vízlepergetős anyagok használata segíthet megelőzni a baktériumok, penész és gombák kialakulását is.

A tisztítása is nagyon egyszerű, mivel a folyadék nem képes bejutni az anyagba, így a szennyeződések és a különböző foltok eltávolítása gyerekjáték.

Ennek következtében sokkal tartósabbak, mivel a nedvesség nem károsítja az anyagot. Fontos kiemelni azonban, hogy nagy esőben, viharban, zivatarban már ne a vízlepergetős, hanem a vízhatlan anyagot válasszuk. A vízlepergetős anyagokról általánosságban kijelenthető az, hogy sokkal szárazabb érzetet biztosít viselőjének, mivel teljes mértékben megakadályozzák azt, hogy a nedvesség beszivárogjon a ruházatba vagy más anyagba.

Csak megbízható forrásból vásároljunk

Ha vízlepergetős anyagról van szó, érdemes olyan helyet keresni, aminek már több éves tapasztalata van, nemcsak szimplán a textilek, hanem az ilyen speciálisabb anyagok területén is. A K-ELME méteráru webshop jó példa erre.

A befektetett energia garantáltan meg fog térülni, de semmi esetben sem szabad megspórolni, mivel a cél az, hogy az adott ruha vagy kiegészítő hosszú távon is a segítségünkre legyen. A vízlepergetős anyag bárki számára elérhető, érdemes élni vele és használni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan használj fehérítőt, hogy vakítóan tiszták legyenek a textíliák? (x)
  Technológiai fejlesztésbe kezd a pécsi Rovitex
  Beruház a Rovitex
  P&G Future Fabrics – világvezető divat- és textilszakértők találkozása az érzékek ünnepén
  Textil nélküli világ az Ikeától

További hírek ebben a kategóriában

Mi lehet az olasz párlatok népsz...
Hogyan gondoskodj az idős kutyád...
Ezért érdemes etetőhajót vásárol...
Itt a megoldás, ha megbízható ka...